Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nyaralás hármasban anyós...

Nyaralás hármasban anyós pajtással?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...

Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(

2022. nov. 8. 12:44
 121/157 anonim ***** válasza:
41%

Úgy látom, hogy nem a nyaralás a legnagyobb probléma nálatok.

"kb rám van kényszerítve és nem mondhatom meg, hogy nem szeretném, mert sértődés van belőle...

hatalmas balhe volt köztem és férjem között is, elhordott minden szemétnek kb. Tehát ő is megharagudott rám, nem érti nekem ez miért akkora ügy.

Nem egyszer volt rá példa, hogy meghúztam a határaimat, mindig sértődés van és én vagyok a szar, kényes hisztéria kb ez jön le."

Ha a férjed nem ért meg, sőt elhord mindennek, akkor neked ebben a házasságban mi a jó?

2022. nov. 10. 16:45
 122/157 A kérdező kommentje:
121es rátapintott a lényegre
2022. nov. 10. 17:31
 123/157 A kérdező kommentje:

116 igen, én is teljesen meglepodtem ezeken a válaszokon, a környezetemben sem ismerek senkit igazán aki örömében tapsolna egy ilyen dolog miatt.

Ez az ingyen lakás, akadjatok már le a témáról :D nevetségesek vagytok. Gondolom ti is kérnétek albérlet pénzt a gyereketektől ilyen esetben igaz? Kivesszük a részünket mindenből anyagilag és a ház körüli munkából is.

Igen, többször írtam, hogy rendes asszony anyósom, de neki is megvannak a hibái, és megvannak a konfliktusaink, nem fogom részletezni.

Mindenesetre érdekes volt olvasni mennyire kihozta az itt válaszolókat a sodrából a kérdésem, ezen talán érdemes lenne elgondolkodnotok. Saját házatok táján söprögessen mindenki. Én saját véleményekre voltam kíváncsi, nem erre a fröcsögésre és sértegetésre. Köszönöm mindenkinek a válaszát, sok hasznos gondolatot kaptam tőletek, más nézőpontokat, és van amiben igazat adok nektek.

2022. nov. 10. 17:37
 124/157 anonim ***** válasza:
66%

Ez az ingyen lakás, akadjatok már le a témáról :D nevetségesek vagytok. Gondolom ti is kérnétek albérlet pénzt a gyereketektől ilyen esetben igaz?

Hát ha a nyakamra hozza a suncit is akkor igen.

2022. nov. 10. 17:56
 125/157 A kérdező kommentje:
Atyaég... Az a sunci a gyermeked párja. Nagyon gáz ez a felfogás. És még engem hordtok le 😂
2022. nov. 10. 17:59
 126/157 anonim ***** válasza:
73%
Még az ingyenélő liba dumál, röhej :D
2022. nov. 10. 18:03
 127/157 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem akarnád anyósodat kizárni a nyaralásból, de az ingyé lakhatás az kell, akkor én se hívnálak suncinak. Így a szememben csak egy kihasználós kis aranyásó sunci vagy.
2022. nov. 10. 18:07
 128/157 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan ragadt be az ingyenélés, egy szóval se említettem sehol, hogy nem fizetünk semmit, sőt leírtam, de az értő olvasás nem megy, kiragadni 2 szót az megy viszont:) és a válaszaitok pedig csak titeket minősítenek. Kívánom nektek, hogy olyan menyet/vejet kapjatok, mint amilyennek ti hisztek engem.
2022. nov. 10. 18:37
 129/157 anonim ***** válasza:
84%
Olyan kár, hogy nálunk akkora probléma egy családtaggal nyaralni. Mikor mi mentünk a családdal, köztünk az anyámmal ( mert ő is családtag ), a mellettünk lévő apartmanba szintén család(olasz) anyós apóssal. Nem volt gond. Olyat is láttam, hogy 3 generáció nyaralt együtt, igaz a nénit már kerekesszékben tolták. Egyszerűen már fájdalmas olvasni, hogy mennyien nem tűrik meg maguk mellett az anyóst. Pedig az a férjed anyukája. Lehet egyszer a te anyukádnak lenne szüksége kikapcsolódásra, a férjed meg nem engedné. Hogy esne ez neked?
2022. nov. 10. 18:57
 130/157 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg nagyon klassz lehet egy csillámfaßzpónis kapcsolat egy anyóssal, de én az életben nem találkoztam ilyen idilli helyzettel.

Csak itt a gyakorin, de ugye ez itt egy ideális (fantazmagória) világ. :D

2022. nov. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!