Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nyaralás hármasban anyós...

Nyaralás hármasban anyós pajtással?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...

Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(

2022. nov. 8. 12:44
 111/157 anonim ***** válasza:
88%

Csak azt nem tudja egyik ordenáré privátot írogató sem, hogy képernyő fotó után a moderátor törli a regisztrációjukat, különösen, ha többen panaszkodnak.

Ha újból regisztrál és más nickel folytatja a mocskolódást, akkor arról az IP címről nem fogadnak be regisztrációt.

Hát csak hajrá!

2022. nov. 9. 17:12
 112/157 anonim ***** válasza:
78%
Aztán nagy tragédia h nem mocskolódhat gykn... Megy máshova
2022. nov. 9. 17:22
 113/157 anonim ***** válasza:
71%
Aztán majd meglepődik ha lenyomozzák ip alapján és elkapják suli után, majd kimossák lúgos szappannal a száját:-D
2022. nov. 9. 17:24
 114/157 anonim ***** válasza:
89%
Mi is együtt járunk nyaralni ( külön is megyünk 1x). Az igaz, hogy nekünk gyerekeink is vannak. A helyedben elmennék most 3-asban, legközelebb meg kettesben.
2022. nov. 9. 22:21
 115/157 anonim ***** válasza:
92%
Én elmennék. Mármint, nyilván nem ideális, de ha együtt laknánk, nekem ez beleférne, végülis már miért ne? Az együtt nyaralás sem azt jelenti hogy sülve-főve együtt kell lenni.
2022. nov. 9. 23:05
 116/157 anonim ***** válasza:
20%

Ha ismernéd anyósomat eszedbe sem jutna ilyet kérdezni, vele egy szimpla ebéd is challenge az idegrendszeremnek. :D

Na, de komolyra fordítva szót! Nem! Soha!

Az itt válaszolókon csak ámulok-bámulok, mert a való életben én még nem találkoztam olyan anyóssal, akivel ezt meg lehetett volna lépni.

Akik meglépték, a mai napig emlegetik és soha többet. Férfiak, nők egyaránt.

A palid nagyon gáz!

2022. nov. 10. 12:46
 117/157 anonim ***** válasza:
21%

Azért gonoszkodnak a válaszolók, hogy el kell tűrni minden áron a nyanyát, mert odacuccolt a kérdező.

Ez itt egy alap trigger. :D

2022. nov. 10. 12:50
 118/157 anonim ***** válasza:
87%
A nyanyáról maga a kérdező írja, hogy teljesen jó a kapcsolatuk, jó fej, rendes nő.
2022. nov. 10. 12:54
 119/157 anonim ***** válasza:
28%

"Ezutan hatalmas balhe volt köztem és férjem között is, elhordott minden szemétnek kb. Tehát ő is megharagudott rám, nem érti nekem ez miért akkora ügy."

Anyukám, te a férj (jobban mondva óriás csecsemő), anyuci és feleség kombóban, csak megtűrt harmadik vagy. Eszem megáll...

2022. nov. 10. 12:57
 120/157 anonim ***** válasza:
75%
116os annyira nem lehet gáz hiszen a mama házában élősködik ő is. Az inygé lakhatásért jó, de nyaraláson már zavar.
2022. nov. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!