Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nyaralás hármasban anyós...

Nyaralás hármasban anyós pajtással?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...

Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(

2022. nov. 8. 12:44
 131/157 anonim ***** válasza:
75%
2022. nov. 10. 19:48
 132/157 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom honnan ragadt be az ingyenélés, egy szóval se említettem sehol

Miért? Fizetsz az ottlakásért? Ha nem akkor inygen élősködsz anyósod házában. Nehogy már szobrot emeltessünk neked amiért méltóztatsz fizetni a rezsirészed meg a kajádat.

2022. nov. 10. 20:19
 133/157 anonim ***** válasza:
73%
És van pofád állítani, hogy nem ingyen élsz.
2022. nov. 10. 21:19
 134/157 anonim ***** válasza:
80%
Szégyeld magad kérdező! Azért mert valakinek ez nem gond, attól nem szar ember! Érzelmi inteligencia terén van mit fejlődnöd sajnos. Lehet, hogy más a véleményem, ám ezt kultúráltan adtam a tudtodra.
2022. nov. 10. 21:21
 135/157 anonim ***** válasza:
84%
Hát kérdező hiába is vergődsz te nem vagy anyós gyereke. Te ott szívességből mereszted, felesleges a hiszti. A kis megmozdulásod után anyós helyébe mondanám hogy vagy fizetsz havi 60 ezret plusz minden más költséged havonta, vagy mehetsz albérletbe.
2022. nov. 11. 05:22
 136/157 anonim ***** válasza:
68%

mádom. Ebből tökéletesen látszik milyen szar emberek élnek Magyarországon.

Mint ahogy ebből a kérdésből is:-)

Csinálhatsz te akármit te ott csak megtűrt személy vagy akit anyós szívességből befogadott a fia miatt. De hátha kinyílik a pasi szeme és költözhetsz haza anyádékhoz.

2022. nov. 11. 05:24
 137/157 qkker1 ***** válasza:
81%

"Ebből tökéletesen látszik milyen szar emberek élnek Magyarországon."

Lehetséges opciók:

1. Te is szar ember vagy, mert Magyarországon élsz,;

2. Szar ember vagy, nem Magyarországon élsz, de MAGYAR oldalon szídod a MAGYAROKAT!

2022. nov. 11. 08:34
 138/157 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj sokak szemében kedves kérdező,- megpróbálom elmagyarázni - hogy az anyósodé az üdülési jog, és ő jófejségből megosztaná veletek, de neked nem tetszik, mert azt szeretnéd, hogy ő maradjon otthon, és adja nektek.

Hát, ha nem érted, hogy ezzel mi a probléma, akkor csak sajnálni tudlak.

2022. nov. 11. 09:29
 139/157 A kérdező kommentje:
Értem hogy mi ezzel a problémátok, mint írtam is, jogos. Én nem várom el tőle, hogy adja nekünk, ez egy kicsúszott mondat volt, ettől függetlenül eshet szarul, erről nem tehetek, ahogy természetesen megértem, hogy neki ez miért esett rosszul. Mi ezt megtudtuk beszélni. Viszont, örülök, hogy itt ilyen tökéletes emberek vannak, akik sosem hibáznak és csupa pc gondolataik, érzéseik vannak és imádják az összes családtagjukat, cserébe mindent elviselnek, eltűrnek tőlük. Nem ismertek, de olyan jelzőkkel illettek, hogy az valami undorító. Csak azért mert nála lakunk, szerintetek mindenért hálásnak kell lenni, és mindent el kell tűrni? Nem is értem. Igen, biztosan bicskanyitogató gondolat, hogy én itt nem megtűrt személy, hanem abszolút családtag vagyok és jó a kapcsolatunk. Ettől függetlenül én a saját szüleimmel sem vágyom hosszú utazásokra, ahogy férjem családjával sem. De folytassátok csak a sértegetést, ítélkezést, ha nektek ettől jobb.
2022. nov. 11. 10:18
 140/157 anonim ***** válasza:
80%

Azért, mert az ember ingyen segíti a gyerekét, úgy nem köteles a házastársát is ingyen, mert x y okból...

Az ingyen lakhatasért cserébe segítem az anyóst szituval az a gáz, hogy te úgy vagy ezzel h cserébe ti segítetek ezt azt meg fizetitek a saját kajatok, ez igazaból.az alap megmozdulás.

" Többet beszélget velem mint a fiaval" valszeg nekem az jön le h te nem is sűrűn dologozol ha már annyit vagy otthon mint az anyós. Kettő kivel beszélgessen ha nem azzal akivel együtt el? Ha nem beszélgetne nem vinne nyaralni azért sírnál

2022. nov. 11. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!