Anyósom beszólását hogy kell érteni, lehet másképpen is?
Anyós vagyok.
Az anyós részéről ez egy teljesen felesleges megjegyzés volt, de nyilván nem vagy a szíve csücske. Hogy miért, azt mi nem tudhatjuk.
Részedről meg ekkora feneket keríteni a dolgoknak felesleges, különösen mert ritkán találkoztok.
Menyként - mert az is vagyok - ahol ennyire utálom az anyóst és láthatóan az is engem, nem megyek oda. Nem dől össze a világ, ha nem fogom örökké a férjem gatyakorcát!
Jaj 55, nehogy már el kell legyen törve a két kezem ahhoz, hogy megkérhessem a saját férjemet, hogy szedjen nekem a kajából! Meg munkanélkülinek kelljen lennem. Vannak ám bajok a toronyban.
Most már én is azzal értek egyet, hogy bunkó megjegyzés volt részéről. Majd ha meg hozzánk megyünk, és megkéri a férjem, hogy adjam neki oda a papucsát, akkor majd én anyukám is szóljon be neki, hogy maga is ki tudja venni a hátizsákból :D
68
Nem volt indokolt, hogy őt kértem meg, azért kértem meg, mert jól esett, hogy ő szed. Hogy éppen miért, azt nem tudom megmondani. Tehát, ha úgy tetszik ugráltattam. De én is szívesen csinálok dolgokat, amiket nem lenne muszáj. Például a férjem semmi koszos, vizes dolgot nem szeret csinálni, ezért mindig én pucolom le az ő cipőjét is, ha kiönt valamit, megyek rögtön, hogy ne neki kelljen "szenvednie". Ezért úgy gondoltam belefér ennyi a kapcsolatunkba, nem is fordult meg a fejemben, hogy majd oldalról egy harmadik személy beleszövegel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!