Anyósom beszólását hogy kell érteni, lehet másképpen is?
29
Nem. Pont, hogy magas. Ezért kérdezek itt rá, hogy mit gondoljak, hogy ne az legyen, hogy annyira elbízom magam, hogy észre se veszem a rosszindulatú beszólást.
Hát Kérdező, te is rossz helyre írtál. #30-asnak igaza van, jóformán ő volt az egyetlen normális válaszoló. Bocs, ha valakit kihagytam. Undok megjegyzés volt anyósodtól, nem csoda, hogy bosszant.
N
20 éve együtt vagytok a férjeddel és ritkán találkoztok az anyósoddal.
Akkor miért kell ekkora feneket keríteni egy "beszólásnak"?
Az is lehet, hogy a férjed fáradtnak tűnt és az anyósod csak kímélni szerette volna. Nem kell mindenben rosszindulatot keresni.
Az is lehet, hogy utál téged. És, akkor mi van? Semmi.... Nem az anyósoddal élsz együtt, hanem a férjeddel.
Nem értem az ilyen kérdéseket? Miért nem anyósodtól kérdezted meg, hogy értette? Most itt az kellene, hogy tippmixeljük ki? Nem ismerjük őt, sem pedig téged.
Van rá megoldás természetesen. Csak a magyar társadalom jelentős része még nem tart ott. Könnyebb a megúszós verziót választani, hátha egy mondattal megszűnik a probléma, tehát a gyakori kérdésekre kiírni, teljesen idegeneknek, akik tudják az életemre a megoldást, mint valóságos időt, energiát fektetni a traumafeldolgozásokba, beszélni azzal, akit nem értesz.
Ez nem ugráltatás, csak egy kérés volt.
Khm, nem hallottuk. nem mindegy a stílus, a hangsúly... A mama hallotta, nekünk meg kell elégedni azzal, amit a kérdező elmond.
Teljesen udvariasan kértem.
Nekem elég, ha az én verzióm alapján válaszoltok. De már bőven kaptam elég választ, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!