Anyósom beszólását hogy kell érteni, lehet másképpen is?
Fogadjunk hogy az anyosod szerint te szolgald ki a ferjedet es csinalj mindent te egyedul :D
Ugraltatni nem szep dolog, de te csak megkerted a ferjedet.
"Mármint, hogy az anyós beleokoskodik. Őt nem kérdezte senki."
Azért a saját házában már nehogy kuss legyen a neve! Kicsit vegyél vissza magadból!
"Nekem elég, ha az én verzióm alapján válaszoltok."
Gondoltam, hogy van egy másik /igazabb/ verzió is!
Egyébként az sem mindegy, hogy milyen hangnemben mondta.
Ha viccesen, akkor nem kell neki nagyot tulajdonítani, ha viszont gorombán, akkor valóban elég illetlen.
Na meg ez még csak nem is ugráltatás, hát épp ott volt. Miért ne szedhetne neked is.
Csak úgy kijelentve mondta, inkább gorombán, mint viccesen, ha csak a kettő közül lehet választani.
Már évekkel ezelőtt hallottam, hogy a telefonban buzdítja a fiát, hogy cseréljen le egy olyanra, aki őt támogatja, mert én ugye nem támogatom. Mindezt a férjemnek egy olyan munkahelyi problémája miatt, amihez nekem semmi közöm se volt. De úgy látszik, azóta is ez a lemez mehet, ha ennyire harapott egy ilyen kérés miatt is.
Mindezt a férjemnek egy olyan munkahelyi problémája miatt, amihez nekem semmi közöm se volt.
Ööööö, biztos bennem van a hiba, de nincs olyan a férjem életében, amihez nincs közöm. Ha munkahelyi gondja van, akkor is. Nincs olyan, hogy semmi közöm hozzá, az ő munkája, oldja meg.
50
Az én támogatásom nem fogja megoldani, így értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!