Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Pár éve kavartam a mostani...

Pár éve kavartam a mostani anyós jelöltel,szerintetek jobb ezt elfelejteni?

Figyelt kérdés

31 F vagyok

Megismertem 2 hónapja egy 22 éves lányt,randizgatunk találkozgatunk,járunk egymással és nemrég bemutatott az anyjának.

Pár éve mikor 25-26 voltam elszoktam járni a városban egy discoba

(pirates)

Itt főleg retro számokat adnak és az idősebb korosztály jár ide

( 25 év alatt és megfelelő ruha nélkül be se engednek)

Szóval a lényeg évekkel ezelőtt abban a discoban kavartam az anyjával,tánc csók

És utána felvittem magamhoz az akkori albérletemben,most bevallom itt nektek

akkor emlékszem olyan részeg voltam hogy nem állt annyira fel hogy legyen szex,csak megu..aztam,ki..altam ő pedig le..opott és utána együtt aludtunk.

Néhány napja a barátnőm bemutatott az anyjának,egyből felismertem és láttam rajta,hogy ő is felismert

De kínosan,feltűnően nemszóltunk egymáshoz...

Kicsit gyomorgörcsöm is van,most pénteken találkozunk újra a barátnőmmel,főz rám az anyjánál...hát stresszelek

2022. nov. 2. 01:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Elfelejteni igy egyszerre ugysem lehet, es neki meg kinosabb, mint neked, ha akkor ferjnel volt (persze lehet, hogy elvalt nokent neveli a lanyat). Azt javasolnam, hogy legkozelebb igyekezzel termeszetesen viselkedni vele, mert az tonkretenne a kapcsolatodat a lanyaval, ha a lanya a furcsa viselkedesetekbol megsejtene valamit. Probalj valamilyen semleges, nem a lanyahoz kapcsolodo dolgokrol beszelgetni vele, peldaul az ot erdeklodo dolgokrol (milyen hobbija vagy erdeklodese van, milyen szakmaban dolgozik, stb.), hogy lassa, az embert is latod benne, nem csak azt a not, akivel akkor egyszer egyutt voltal. Ha tobbszor egymas utan tudtok normalisan beszelgetni, akkor enyhulni fog a feszultseg, es ha tenyleg komoly, tartos lesz a kapcsolatod a lanyaval, akkor egyszer valoszinuleg meg tudod vele beszelni negyszemkozt, hogy te nem iteled ot meg a korabbi eset miatt, es hogy kozosen dontsetek ugy, hogy ugy kezelitek az incidenst, mintha sohasem tortent volna meg.
2022. nov. 2. 02:31
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy gyenge bulvárstory. Dolgozz még rajta.
2022. nov. 2. 02:32
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Azért bulvársztori mert a szótaghiányos tért vissza...
2022. nov. 2. 02:42
 4/11 anonim ***** válasza:
9%

Látom, megihletett a kommentem a másik kérdésnél.

Légy férfi, igenis bizonyítsd be neki, hogy feláll a farkad! Különben majd lebeszéli rólad a lányát...

2022. nov. 2. 03:42
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Van abba szótag, meg balra sorolt az egész.
2022. nov. 2. 03:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vallanám be, lehet úgyse maradtok együtt a csajjal. Meg ha bevallanád még kínosabb lenne, mert a lány is tudná, és akkor már mindenki tudná, hogy mindenki tudja, mégse lehet róla beszélni. Mert gondolom nem akartok közösen egy jót röhögni az egészen. Persze, ha igen, akkor az más, akkor valld be.
2022. nov. 2. 08:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Elvált már évek óta
2022. nov. 2. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem hagyd az egészet, úgyis ki fog derülni. Amit legalább két ember tud, nem titok.

Ha meg elmondod a csajodnak, sokkot kap, és úgyis elhagy.

2022. nov. 2. 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el szegény lányt, összefog törni ha kiderül. Mert előbb utóbb kifog.
2022. nov. 2. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, ez de milyen kínos! Mármint amit ideszerencsétlenkedtél. Nem találsz ennél értelmesebb elfoglaltságot? Már egy ötéves is kiröhög, nagyon gyér a fantáziád. Sosem történik veled ilyesmi, nyugodj le. :)
2022. nov. 2. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!