Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem miért mindig az...

A férjem miért mindig az anyját védi?

Figyelt kérdés
Az anyja rengetegszer bunkón nyilvánul meg felém, de a férjem mindig megmagyarázza hogy " nem úgy gondolta". Pedig azért ha valaki bunkó stílusban mond dolgokat azt nem lehet félreérteni. Hiszen alapból nem úgy beszél folyamatosan, szóval nem olyan a stílusa. Viszont ha én mondok valamit abba rögtön belelát mást, őt meg gyakorlatilag szentté avatja. Másnál is így van?

2022. okt. 29. 19:11
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%

Mert ő a fontosabb neki.

Nem, nálunk nincs így, és nem is normális így.

2022. okt. 29. 19:12
 2/35 A kérdező kommentje:
Én sem érzem hogy ez normális lenne, főleg hogy ő kikérné magának ha nem mellé állnék apámmal szemben. Változhat ez? Tanácstalan vagyok, mert ez azóta egyre rosszabb mióta van nálunk baba.
2022. okt. 29. 19:17
 3/35 anonim válasza:
5%

Mert az a nő az ÉDESANYJA.

Te meg csak az aktuális csaja vagy.

Tudd, hogy hol a helyed!

2022. okt. 29. 19:17
 4/35 A kérdező kommentje:
Nem csak a csaja vagyok, hanem a felesége és a gyereke anyja.
2022. okt. 29. 19:20
 5/35 anonim ***** válasza:
94%
Mert őt szereti jobban.
2022. okt. 29. 19:26
 6/35 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos el kell szomorítsalak. Ez nem fog javulni, viszont biztosan rosszabb lesz. Lehet arra fogni, hogy mert ő az anyja. Azonban amikor valaki házasságot köt, attól fogva a házastárs a legközelebbi hozzátartozó. És ez nem csak a törvény szerint kellene, hogy így legyen. Egy igazi férfi kiáll a párjáért, számára ő az első, vele osztja meg az életét. Nem azt mondom, hogy ha nincs igaza a feleségnek, akkor is. De még az anyjával szemben is megvédi a családját. Igen sok nő van ebben a helyzetben, mint te. Például én is. Az anyósom a férjem minden eddigi kapcsolatát tönkretette, és most a hãzasságunkat is sikerült. Szóval nem tudlak biztatni semmi jóval. Sajnálom.
2022. okt. 29. 19:41
 7/35 anonim ***** válasza:
86%
Nalunk az a normalis, hogy az mellé áll, akinek igaza van. Nem várom el, hogy mindig nekem bólogasson, mert nem pincsi.
2022. okt. 29. 19:43
 8/35 anonim ***** válasza:
81%

Hány gyereket szültél neki, mire ez feltűnt?

A kérdésedre a válasz: mert ilyen pozitív kép él benne az anyjáról. És úgy van vele, hogy ha eddig nem volt gond, vele vagy, családotok lett, akkor ezen nem fog változtatni.

2022. okt. 29. 19:44
 9/35 A kérdező kommentje:

6: Teljesen igazad van, az igazi férfi kiáll a párja mellett. Sajnálom hogy nálad is ez volt és hogy ráment a kapcsolatotok. :( Én is ettől félek, mert ezt nem lehet örökké bírni.

7: Itt is az a normális. Nem gondolom azt hogy mindig igazam lenne mindenben. Viszont ebben a dologban sajnos igen.

8: Igazából előttem nem vitt haza anno senkit, pont hogy a családja miatt. Egy éves a gyerek. Azelőtt ritkán láttuk egymást, de az unoka érkezése óta nyilván sűrűbben.

2022. okt. 29. 19:59
 10/35 anonim ***** válasza:
32%
Mert te még nem váltál el. És ahogy így elnézem, nem is fogsz, hanem leírod magadat, életed végéig egy szeretetlen kapcsolatban szenvedve. Hát, akkor ez van.
2022. okt. 29. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!