A férjem miért mindig az anyját védi?
Figyelt kérdés
Az anyja rengetegszer bunkón nyilvánul meg felém, de a férjem mindig megmagyarázza hogy " nem úgy gondolta". Pedig azért ha valaki bunkó stílusban mond dolgokat azt nem lehet félreérteni. Hiszen alapból nem úgy beszél folyamatosan, szóval nem olyan a stílusa. Viszont ha én mondok valamit abba rögtön belelát mást, őt meg gyakorlatilag szentté avatja. Másnál is így van?2022. okt. 29. 19:11
11/35 anonim válasza:
"4/10 A kérdező kommentje:
Nem csak a csaja vagyok, hanem a felesége és a gyereke anyja."
Feleség és gyerek több is lehet még. De anya, az csak 1 van!
12/35 anonim válasza:
11- és azt az egyet is meg lehet utálni, ha hülyén viselkedik...
14/35 anonim válasza:
Sajnos nem fog változni. Öreganyám is így volt, apám mindig az ő oldalára állt. Megkeserítette az életünket rendesen. Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk a nagyanyánkkal nekünk sem. Mindenbe beleszóló kotnyeles emberek változni nem fognak. Ahogy a férjed sem, aki mindig védi.
15/35 anonim válasza:
Mivel ő az idősebb, és ő nevelte fel!
Hidd el a mellét is előbb szopta mint a tiédet, vagy ez eszedbe sem jutott?
Feleség, barátnő lehet vagy száz, ANYA CSAK EGY VAN!
16/35 anonim válasza:
"11- és azt az egyet is meg lehet utálni, ha hülyén viselkedik..."
Hát nem megutálni kell, csak a helyén kezelni és annyira komolyan venni ami még problémát nem okoz. Mindíg a többség szava győz!
17/35 anonim válasza:
Hiányzik egy fontos információ: hol van a férjed apja ?
18/35 anonim válasza:
előbb szopta a mellét, mint a tiédet...
Azt hittem ilyenkor a diliházban már kikapcsolták a netet.
19/35 anonim válasza:
Már az Amazonaszi őserdőben is van mobilnet, és már a majmok is tudnak gyakorizni, szóval jobb, ha inkább Jézusban hiszel, mielőtt a pokolra kerülsz! Te Bitang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!