A férjem miért mindig az anyját védi?
NEm az az első ilyen nyafogó kérdés. Sose értettem, hogy mit esztek az ilyen mama kedvencei b**faszokon, akik még önálló keresettel rendelkező, házas, családos emberként is össze**rják magukat anyucitól.
Igaza van a korábbi válaszolónak: hozzámentél és gyereket szültél neki, mire feltűnt?
Alapszabály, hogy tilos összeállni olyan faszival, aki:
1) egyke
2) legkisebb gyerek, akinek sokkal idősebb testvérei vannak, de már rég elköltöznek messzire
3) akinek az anyja özvegy, elvált, vagy házas de sz**r a viszonya a férjével
32 neked tilos bárkivel is összeállni, és ne irogassatok már privátba, mert ANYA AKKOR IS CSAK EGY VAN!
DA!
"Szerintem csak békíteni akar, biztos az anyjának is ugyanilyeneket mond, jobb híján ugye. Biztos nagyon jó neki két sárkány között játszani vég nélkül a békítőt."
Ne békítőt játsszon, hanem felnőtt férfi létére döntse végre el, hogy ki mellett áll. Aki ha felnőtt férfi, akkor az a párja lesz. Szerintem ez így egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!