Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem miért mindig az...

A férjem miért mindig az anyját védi?

Figyelt kérdés
Az anyja rengetegszer bunkón nyilvánul meg felém, de a férjem mindig megmagyarázza hogy " nem úgy gondolta". Pedig azért ha valaki bunkó stílusban mond dolgokat azt nem lehet félreérteni. Hiszen alapból nem úgy beszél folyamatosan, szóval nem olyan a stílusa. Viszont ha én mondok valamit abba rögtön belelát mást, őt meg gyakorlatilag szentté avatja. Másnál is így van?

2022. okt. 29. 19:11
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak békíteni akar, biztos az anyjának is ugyanilyeneket mond, jobb híján ugye. Biztos nagyon jó neki két sárkány között játszani vég nélkül a békítőt.
2022. okt. 30. 08:36
 32/35 anonim ***** válasza:
65%

NEm az az első ilyen nyafogó kérdés. Sose értettem, hogy mit esztek az ilyen mama kedvencei b**faszokon, akik még önálló keresettel rendelkező, házas, családos emberként is össze**rják magukat anyucitól.

Igaza van a korábbi válaszolónak: hozzámentél és gyereket szültél neki, mire feltűnt?

Alapszabály, hogy tilos összeállni olyan faszival, aki:

1) egyke

2) legkisebb gyerek, akinek sokkal idősebb testvérei vannak, de már rég elköltöznek messzire

3) akinek az anyja özvegy, elvált, vagy házas de sz**r a viszonya a férjével

2022. okt. 31. 05:59
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

32 neked tilos bárkivel is összeállni, és ne irogassatok már privátba, mert ANYA AKKOR IS CSAK EGY VAN!

DA!

2022. okt. 31. 16:45
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem csak békíteni akar, biztos az anyjának is ugyanilyeneket mond, jobb híján ugye. Biztos nagyon jó neki két sárkány között játszani vég nélkül a békítőt."

Ne békítőt játsszon, hanem felnőtt férfi létére döntse végre el, hogy ki mellett áll. Aki ha felnőtt férfi, akkor az a párja lesz. Szerintem ez így egészséges.

2022. nov. 2. 08:42
 35/35 anonim ***** válasza:
33. Nagyon gyengén tolod...
2022. nov. 10. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!