Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ferjem aposa sok hitelben...

Ferjem aposa sok hitelben uszik, a fia meg mindig utalja neki a penzt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 eve ismertem meg a ferjem, az apja elitta az agyat es egy csomo adossagba keveredett, mar mindenkitol penzt ker, persze a fia mindig ott van es segit neki, ami szep es jo, de az oreg nem tudja felfogni hogy ha nincs penze, akkor nem kolt... van szemelyi hitele, ilyen olyan hulyesege nem is egy. Probaltam elmondani a ferjemnek,hogy hiaba ad neki penzt,ugysem arra kolti amire kell, de az meg azt mondja, mi kozom hozza, sajat fizetese, amugy is csak keves penzt ad az oregnek (vagy mar nem meri elmondani nekem mennyit)... Vagy hulye voltam hogy eleve hozzamentem? Ha veszekszem vele errol, neha azt mondja ingerulten, leszarja, mi a velemenyem. Ezek utan mit csinaljak? Mennyire szolhatok bele a penzugyeibe?

2013. máj. 30. 13:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Külön kasszán vagytok a férjeddel ?
2013. máj. 30. 13:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Mindkettonknek van fizetese,ket kulon szamlaja, az o fizetesebol megy az alberletpenz, az enyembol a kaja es a rezsi. Neki van hitele, nekem nincs (szerencsere) Meg hitelt is felvett anno, hogy az apost kihuzza a fekaliabol (persze azota ugyanugy bennevan meg) Gyerek nincs.
2013. máj. 30. 13:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Most latom, a kerdesben rosszul irtam, nem a ferjem aposa, hanem az enyem :) csak mar annyira pipa voltam
2013. máj. 30. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Hátha külön kaszán vagytok akkor úgyis segíteni fogja a saját pénzéből.
2013. máj. 30. 14:01
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ezért ne haragudj a férjedre, főleg, ha így félig-meddig külön kasszán vagytok.

Esetleg javasolhatnád neki, hogy pénzben adakozzon, hanem pl. vásároljon be az öregnek, fizesse be a csekkjeit, ilyesmi.

2013. máj. 30. 14:03
 6/15 anonim ***** válasza:
*NE pénzben*
2013. máj. 30. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
46%

Hát ehez inkább nem válaszolok.

Nekem ez a külön kassza érthetetlen.Házast´rsak vagytok.

Nekünk egy számla van 2 fizetés és 2 kártya....

Ok,hogy ad az apjának.de....Èn azt mondanámok,hogy ad pénzt,de akkor fizesse a számlákra.Ne a kezébe adja.

2013. máj. 30. 14:09
 8/15 ivilicious ***** válasza:
50%
hát..szerelmeben: ami az enyém,az a tiéd is..nem értem én ezt a külön kasszát. olyan.....idegen.
2013. máj. 30. 14:18
 9/15 A kérdező kommentje:
kulon kassza alatt azt ertem: nekem is van egy bankkartyam amire jon az en fizetesem, neki is van sajat amire meg az ove, igy mindenki a sajat szamlajarol fizeti az esedekes dolgokat, a KOZOS dolgokat, tehat az alberletpenz, a kaja es a rezsit kozosen fizetjuk, de megis megmarad mindkettonknek egy kis sajat penze, ami felett sajat maga rendelkezhet. Csak nem tudom, igy nem jutunk egyrol a kettore, ha mindig el van koltve az egesz, foleg hogy meg az aposnak is utalni kell. Felretenni eppenhogy en tudok, o nem, igy meg plane.
2013. máj. 30. 14:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha ő így látja jónak, akkor is segíteni fogja az apját, ha Te ezért haragszol. Valószínűleg ezt diktálja a lelkiismerete.

Én a férjed helyében nem a kezébe adnám a pénzt, hanem a felvett hitelek összegét próbálnám kompenzálni valamelyest.

2013. máj. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!