Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ferjem aposa sok hitelben...

Ferjem aposa sok hitelben uszik, a fia meg mindig utalja neki a penzt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 eve ismertem meg a ferjem, az apja elitta az agyat es egy csomo adossagba keveredett, mar mindenkitol penzt ker, persze a fia mindig ott van es segit neki, ami szep es jo, de az oreg nem tudja felfogni hogy ha nincs penze, akkor nem kolt... van szemelyi hitele, ilyen olyan hulyesege nem is egy. Probaltam elmondani a ferjemnek,hogy hiaba ad neki penzt,ugysem arra kolti amire kell, de az meg azt mondja, mi kozom hozza, sajat fizetese, amugy is csak keves penzt ad az oregnek (vagy mar nem meri elmondani nekem mennyit)... Vagy hulye voltam hogy eleve hozzamentem? Ha veszekszem vele errol, neha azt mondja ingerulten, leszarja, mi a velemenyem. Ezek utan mit csinaljak? Mennyire szolhatok bele a penzugyeibe?

2013. máj. 30. 13:44
1 2
 11/15 ivilicious ***** válasza:
52%
mi megkapjuk a fizut, én is kártyára, ő készpénzbe, egybe tesszük,megbesézljük mit kell fizetni,és akinek kell valamire az összetett pénzből,vigye....
2013. máj. 30. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ez a házasság elégé el lett kapkodva.
2013. máj. 30. 19:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért támogatja az apját mert kötelességének érzi. Viszont tényleg javasolta itt valaki hogy kaját vegyetek neki inkább meg fizessétek be a hitelét vagy ilyesmi mert el fogja inni...
2013. máj. 30. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azon csodálkozom, hogy sokan (szinte mindenki) azt gondolja, hogy ha összeházasodnak, akkor már csak egy számlájuk lehet. Én meg is őrülnék, ha közös lenne a számlám a férjemmel. Mindketten saját magunk rendelkezünk a fizetésünkkel, 3 gyereket nevelünk ( egy közös) és soha nem volt vitánk a pénzből.

Ugyanúgy csináljuk mint a kérdező, én fizetem a rezsit és a kosztot, a gyerekek dolgait, a férjem pedig a hitelt, a telefont, tv-t és a ház körüli dolgokat veszi meg.

Persze sokszor van csere, vagy megbeszéljük ha vennünk kell valamit, akkor kinek futja, ki mennyit tesz bele. Egyikőnk sem titkolódzik a másik előtt, a férjem nem issza el a pénzét, én pedig nem szórom manikűrre, meg ilyenek.

Aránylag jól keresünk, tudunk félre is tenni, viszont engem idegesítene ha kapnám az sms-eket, hogy a férjem már megint mit vett és mennyiért.

Szerintem fordítva is ugyanígy lenne.

Visszatérve a kérdésre: hasonlóan gondolkodom, mint a kérdező, engem is nagyon zavarna, ha a férjem az ablakon szórná ki a pénzt apósra, ahelyett hogy nyaralásra tenné félre, így soha nem lesz saját lakás, megalapozott jövő.

Olyan mintha a kútba dobná a pénzét, semmi értelme.

Az olyan ember mint az apósod, soha nem fogja tudni megfogni a pénzt, semennyi nem elég, kifolyik a kezéből és nem lesz boldogabb ha többet kap.

Míg él az após és a férjed nem tér jobb belátásra, nem lesz változás.

2013. jún. 1. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
a férjed apósa az a te apád
2013. jún. 9. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!