Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyósom felreérthe...

Mit tegyek? Anyósom felreérthetően bizalmaskodik velem?

Figyelt kérdés
Mostanában többször előfordul, hogy olyan bizalmas témákba kezd ami nekem kinos, vagy túl sok. Vagy olyan nagyon felreérthetően néz rám, tudjátok, ahogy a csábító huszonévesek szoktak nézni és hozzám ér. Tesztel csak? Vagy mit akarhat? Már nem akarok kettesben maradni vele. A barátnőm meg csak lehü..éz, nem durván, jopofán de nem hiszi el, nem is foglalkozik vele.

2022. nov. 1. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Hagyd, szorakozzon csak egy kicsit. Legyél megértőbb. Ha amúgy jól főz, kedves stb. a akkor kibírod. Egy halom előnye lehet majd ha odavan érted.

Mondjuk ha észreveszi, hogy nem kedveled, lehet bosszút áll. Jobb ha kibékülsz a helyzettel. Jobb mint ha gonoszkodna

2022. nov. 1. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy nem turnem el. Ez inkabb gusztustalan, mint pajkos.
2022. nov. 1. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Mikor ilyesmit csinal szolj rá.
2022. nov. 1. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Örülj, hogy még nem az anyósod. A csaj meg nem hisz neked, ugyanennyire gáz.
2022. nov. 1. 22:16
 5/9 H.B.Netta ***** válasza:
90%
Amikor ilyet csinál, azt a barátnőd előtt teszi? Ha igen, akkor csak hagyd rá, vagy finoman tereld el a témát másra. Ha pedig csak akkor, amikor a barátnőd nincs ott vedd fel hangfelvételre és játszd le a barátnődnek. Ha arra is csak poénkodik a lány, én elgondolkodnék a menekülési útvonalon. Persze majdnem mindent meg lehet beszélni. Akár anyóspajtásnak is jelezhetnéd, hogy nem haverok vagytok, jó lenne, ha nem hozna fel ilyen témákat, mert nem vagy rá vevő. Sok sikert és kitartást ;)
2022. nov. 1. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Tudtasd vele, hogy ne lepje at a hatart. A baratnod meg egy hulye amiert nem hisz neked!
2022. nov. 2. 01:12
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Mist az anyósod, vagy a barátnőd anyja?

Feltűnően rokon a story a “barátnőm anyjával kavartam” témával.

Ez is olyan kidolgozatlan, hogy ordít belőle az életszerűtlenség. Rossz Brazil szappanopera szint.

2022. nov. 2. 02:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1. rászólnék erélyesen, hogy bocsánat, de nekem ez nem fér bele

2. hogyha a barátnőm nem hinne nekem, előbb-utóbb elhagynám

2022. nov. 2. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
32%

"olyan bizalmas témákba kezd ami nekem kinos, vagy túl sok"

Mondasz konkrétumokat?

2022. nov. 2. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!