Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félreérthető ahogy viszonyulok...

Félreérthető ahogy viszonyulok a voltférjemhez?

Figyelt kérdés

Soha nem volt közöttünk rossz viszony. Pár hónapja halt meg a felesége, volt egy közös 5 éves kislányuk is. Azóta ahol tudok segítek. Pl. ha úgy jön össze a kislányt elhozza a nagyfiam az oviból és itt van míg az apja érte nem jön este. Van, hogy úgy főzök, hogy legyen nekik is, karácsonyra áthívtam őket, ne legyenek egyedül. Végül is a gyerekeim apjáról és testvéréről van szó. Ezek a dolgok úgy jöhetnek le, hogy mióta meghalt a felesége ide járkál. Van kialakulóban egy kapcsolatom, ő sem mert közeledni mert azt hitte hogy együtt vagyunk.

Annyira nem érdekel a pletyka, csak nem értem mi ebben olyan nagy szenzáció. Nyilván valamiért összekötöttem vele anno az életem, van két közös gyerekünk akikért felelősséget vállaltunk, ha bajban van miért ne segítenék? Ő is megtenné.

2012. dec. 21. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez lenne a normális kapcsolat. Csak ma sokan nem képesek felfogni.
2012. dec. 21. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az ilyen lenne a jó kapcsolat.
2012. dec. 21. 10:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza van az elsőnek.

A lényeg, hogy a gyerekeitek ne értsék félre. Egyébként mennyivel jobb példa ez nekik is, mint amikor egymás torkának esnek a szülők.

2012. dec. 21. 10:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Csak úgy néz ki túl sok az unatkozó ember, akinek nincsenek saját gondjai.
2012. dec. 21. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Igazából mi így vagyunk az exel. Jóban vagyunk, segítünk egymásnak, bár nekem meredek lenne a karácsonyi vacsi, de a te ügyedben ez más, hiszen vannak gyerekek. A párom sincs rosszban az exemmel, bár 1-2 dologra húzza a száját, és én ebben maximálisan megértem, és igyekszek minden úgy csinálni hogy jó legyen. Ha az ex olyat szeretne amit nem illene pont azért mert ő az ex, akkor megmondom neki. Meg kell találni az egyensúlyt. Vedd azért majd figyelembe a kialakulóban lévő páros igényeit is ezügyben, és köss kompromisszumokat :)
2012. dec. 21. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
mi is így vagyunk már tízen éve ... vannak ráérő és rosszindulatú emberek, ne törődj velük
2012. dec. 21. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:
A te viselkedesed a normalis ebben az esetben, viszont ilyen tipusokbol van a kevesebb, ezt tapasztalod.
2012. dec. 21. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak gratulálni lehet neked, ezt hivják az értelmes emberek szintjének.
2012. dec. 21. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális és emberi igy, nem is értem hogy kinek mi ezzel a problémája.
2012. dec. 21. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs ezzel semmi gond,a pletykákkal meg ne torodj
2012. dec. 21. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!