Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom szülei vajon az...

A barátom szülei vajon az előző barátnőjéhez hasonlítanak?

Figyelt kérdés
A héten találkoztam elsőnek a barátom szüleivel és húgával. Mindannyian nagyon kedvesen fogadtak, semmi gond nem volt. Azonban kicsit gondolkodóba ejtett az, hogy a párom volt barátnője nem törölte sehonnan a képeket se a párommal sem a családjával. Másik kérdésem, egyáltalán ez normális, hogy a lány nem szedi le? A másik pedig az alap kérdésem, hogy a családja ezentúl a volt barátnőjéhez fog mérni?

2022. okt. 28. 17:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

És? Én sem szedtem le a közös képeket és nem is fogom, mert jobb dolgom is van, mint 3,5 év összes képét átnézni.

Halálosan nem érdekel az exem, főleg, mivel 6 éve már másik férfival élek együtt.

A képek csak képek.

2022. okt. 29. 08:07
 22/24 Bellatrix:3 ***** válasza:
66%

Én soha nem szedem le a képeket. Aki meg ezzel foglalkozik és ezen kezdene el vergődni mehetne is az ajtón kifele. A múltam is hozzám tartozik mindig őszinte vagyok ha nyomozgatni akarna tegye meg de nálam egy életre elásná magát az ilyen ember aki a helyett, hogy rákérdezne meg meg akarná beszélni a hátam mögött dolgozik.

Plusz ennél gázabb dolog szerintem kevés van amikor a képek mellett még ismerősöd se legyen vagy ne adj isten még a számát is kitörölteti.

A kevés önbecsüléssel rendelkező emberek akadnak fenn ilyesmin.

Na meg se időm se energiám ilyen baromságokkal foglalkozni, mint a képek törölgetése a fbról.

2022. okt. 29. 09:19
 23/24 anonim ***** válasza:
81%
Tehát semmi gond nem volt, mindenki kedves volt. Te mániákus módon a parod exének a képeit nekiálltál ellenőrizgetni. Majd kitalálod hogy velük van a baj..hú az agyam elszáll az ilyen emberektöl akik a semmiből is csinálják a feszkót.
2022. okt. 29. 15:41
 24/24 anonim ***** válasza:
33%
A párom előttem levő exe szemrebbenés nélkül lájkolgatta meg szívecskézte a dolgait, egy ex-kúrópajtija pedig puszilgatós buliképet hagyott fent. Nem igazán hat meg a süket szöveg, hogy jaj hát a saját oldalán mindenki azt csinál, amit akar, mert ez nyilvánvalóan nincs így. Minden ilyet rövidre kell zárni, akár ultimátum árán is. Én biztos, hogy hatalmas botrányt csinálnék a helyedben, és leszedetném a nővel a fotókat, feltéve, ha valóban komoly a kapcsolat, a szülők pedig ezek után kétszer is meggondolnák, hogy egyáltalán szóba hozzák az exet, nemhogy hasonlítgassanak is hozzá. Rendkívül tapintatlan és szemét dolog az ilyesmi amúgy is. Nem kell az ilyesmit egy percig sem tűrni.
2023. febr. 17. 14:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!