Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom szülei vajon az...

A barátom szülei vajon az előző barátnőjéhez hasonlítanak?

Figyelt kérdés
A héten találkoztam elsőnek a barátom szüleivel és húgával. Mindannyian nagyon kedvesen fogadtak, semmi gond nem volt. Azonban kicsit gondolkodóba ejtett az, hogy a párom volt barátnője nem törölte sehonnan a képeket se a párommal sem a családjával. Másik kérdésem, egyáltalán ez normális, hogy a lány nem szedi le? A másik pedig az alap kérdésem, hogy a családja ezentúl a volt barátnőjéhez fog mérni?

2022. okt. 28. 17:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%

Az a lényeg, hogy a párod leszedte-e a volt barátnővel közös képeket. Ha zavar téged, akkor biztos leszedte. A volt barátnő meg azt tesz ki, amit akar, ahhoz nincs közöd, biztos nincs még új párja. Ha lesz, akkor majd ők ketten megbeszélik, hogy ki milyen képet tartson meg és mit nem.

A család talán hasonlítgat, talán nem, te ismered őket. A mi családunkban pl ez nem szokás. De adok egy tippet, hogy eldönthesd. Elhangzott a volt barátnő neve, amíg ott voltál? Voltak-e pl olyan megjegyzések, hogy "Szép a macskás pólód. A Gizike nagyon utálta a macskákat."? Vagy: "Te is olyan finomakat főzöl majd a Bélának, mint a Gizike?" Ha nem volt ilyesmi, burkoltan sem, és nem hangzott el a volt barátnő neve, akkor nem hasonlítgatnak hozzá. De amúgy az sem baj, ha igen, egészen addig, amíg téged látnak jobbnak.

2022. okt. 28. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Kit érdekel, te komolyan ilyeneken agyalsz??

Meg mi múlik ezen? Nekem volt olyan, amikor a pasi exét leqrvázták a szülők - az is volt - de én hiába nem voltam az, engem meg másért utáltak.

2022. okt. 28. 20:03
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz hosszú ez a kapcsolat! Ilyen szorongó féltékeny nő mellett nem marad meg! És nem az ex fog róla tehetni!
2022. okt. 28. 20:46
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
A szüleivel akarsz kapcsoaltban lenni vagy vele?
2022. okt. 28. 21:51
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Te miért nézegeted a párod volt barátnőjének a fb oldalát? A kérdésedből ez az egy dolog az, ami igazán aggasztó.
2022. okt. 28. 21:55
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
15: te nem láttál még nőt működés közben
2022. okt. 28. 23:18
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

15: a nő nyomoz

Sherlock egy nő mellett kispályás senki.

2022. okt. 28. 23:19
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Én is nő vagyok, soha nem nyomozgattam a párom vagy az exei után. (#15 vagyok)
2022. okt. 28. 23:23
 19/24 anonim ***** válasza:
62%
15. Egyetértek veled,no de nem csak aggasztó,szánalmas is.
2022. okt. 29. 01:09
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

Akkor Te egy nem-nyomozó-nő vagy. Én nyomozó nőkkel találkoztam még csak, de ezt sosem tekintettem hibának. Sőt a maga őrült módján tetszik.

Bár így számos év után a nejem már nem nyomoz utánam. Vagy nagyon ügyes és titokban nyomoz, de amúgy nyomozhat, mert nem talál semmit.

2022. okt. 29. 01:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!