Ha anyósom sokszor a szavamba vág, az azt jelenti, hogy egyáltalán nem tisztel?
Ma is megtörtént, kérdezett tőlem/tőlünk valamit, elkezdtem válaszolni de a mondatom feléig se jutottam, már közbevágott. Most szerencsére férjem rászólt, hogy ha már kérdez tőlem valamit legalább hallgassa végig a válaszom mielőtt valami tök másról elkezd beszélni.
Nem tudom, hogy vajon figyelmetlenség ez nála vagy bunkóság, mert másban nem veszem észre, hogy bunkó lenne velem, viszont ez a dolog már az agyamra megy, hogy mindig a szavamba vág. Mással nem tudom csinálja e, ezt még nem figyeltem meg.
Mintha en irtam volna ki a kerdest... Ugyanez. Mar nincs is kedvem valaszolni, ha kerdez, ugyse tudom vegig mondani, mert temat valt, elkezd masrol beszélni, nem figy oda.
Szerintem nem a tiszteletrol van szo iranyodba, hanem siman bunko... :/ Ha mast kerdez, akkor is ezt csinalja?
Kortól független egyszerű neveletlenség. De még ez sem teljesen igaz. Engem kifogástalanul neveltek, mégis elkövetem ezt a hibát néha. Túl gyorsan gondolkozom és nincs türelmem végighallgatni a mondókát, ha már megtudtam amit akartam. Leginkább szegény húgommal csinálom, pedig imádom. De annyira körülményes és mindent Ádám-Évánál kezd.
Én is tudom magamról, hogy ez rossz tulajdonságom!
#1 Nem figyeltem még meg, ezt írtam is :) nem rémlik, hogy mással is csinálná, de lehet csak azért, mert ugye az nem tűnik fel. Majd megpróbálom megfigyelni.
#2 Anyósomat nem mondanám egyébként neveletlennek, ezenkívül nem vettem észre rajta más "neveletlenséget"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!