Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi baja egyáltalán?

Mi baja egyáltalán?

Figyelt kérdés
A párommal már jó pár éve együtt voltunk mikor apósom összejött a feleségével. A nő állandóan fúrkálódik ellenem, főleg a terhességem óta. Soha nem szóltam be neki, illedelmesen viselkedtem, nem egy házban lakunk, nem kell a férje pénze se, na meg nem a fiával vagyok együtt, hogy őt féltené tőlem. Évi max 3x találkozunk, meg az utcán néha. Szerintetek normális? Az ilyen ember mit gondol?
2020. febr. 13. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miben nyílvánulnak ezek meg?
2020. febr. 13. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Olvasd már vissza, milyen zagyvaságot írsz!
2020. febr. 13. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Hogyan tud furkalodni ha nem is talalkoztok? Ez erdekes, de egyebkent miert foglalkozol ilyen butasaggal? Semmi kozod a nohoz IDEGEN
2020. febr. 13. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet, hogy féltékeny rád?
2020. febr. 13. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
2-es, SEMMI zagyva nincs benne, csak te nem tudsz két gondolatot logikusan összerakni.
2020. febr. 13. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Oszlik a vagyon.Vagy apósod bele lesz buzulva az unokába,amit ő nem akar.
2020. febr. 14. 01:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, lehet, hogy semmi baja nincsen, csak alapjában véve ilyen bunkó, kötekedő természetű nő, aki másokkal is ilyen. Simán lehet, hogy neki mindennel, és mindenkivel baja van, nem csak veled.
2020. febr. 15. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!