Ha anyósom sokszor a szavamba vág, az azt jelenti, hogy egyáltalán nem tisztel?
Ma is megtörtént, kérdezett tőlem/tőlünk valamit, elkezdtem válaszolni de a mondatom feléig se jutottam, már közbevágott. Most szerencsére férjem rászólt, hogy ha már kérdez tőlem valamit legalább hallgassa végig a válaszom mielőtt valami tök másról elkezd beszélni.
Nem tudom, hogy vajon figyelmetlenség ez nála vagy bunkóság, mert másban nem veszem észre, hogy bunkó lenne velem, viszont ez a dolog már az agyamra megy, hogy mindig a szavamba vág. Mással nem tudom csinálja e, ezt még nem figyeltem meg.
Az én anyósom is ilyen, pedig szeret. Úgy gondolom, hogy egyszerűen marha szeles, cikáznak a gondolatai és igen, figyelmetlen, nem tud koncentrálni. Szerintem abban a pár napban, amit nálunk töltünk, szeretné elmesélni az összes sztoriját, ami az elmúlt 1 hónapban történt.
Már én sem zavartatom magam. Néha látom a tekintetén, hogy hány szóig figyel, majd üveges lesz a tekintete, és pár másodpercen belül megszólal. Ha olyan dologra kérdez rá, amire fontos válaszolni, akkor nagyon röviden, 2-3 szóban válaszolok és, ha van lehetőség, kifejtem. Ha udvariasságból kérdez (pl. hogy vannak a szüleim), akkor 1 hosszú mondattal válaszolok. (Ezeknél látom, hogy fejben tök máshol jár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!