A szüleim és a párom nem egyeznek.2 éve vagyunk együtt, a párom szeretné ha már komolyabb lehetne a kapcsolat, össze szeretnénk költözni, de a szüleim egyáltalán nem akarják engedni. Mit tegyek?
1. Mennyi idös vagy?
2. El tudod tartani magad a szülök és a párod nélkül?
3. Mi a kifogása a szüleidnek az összeköltözés és a párod ellen?
Ha nagykorú vagy és meg tudsz élni egyedül, akkor költözz el, a szülök idövel megszokják a gondolatot.
18 éves vagyok, lakáson kívül mindent én állok magamnak.
A kifogásuk eddig az volt, hogy legalább a szalagavatót velük töltsem, ami megvolt . Nem szimpatikus nekik a párom, sem a családi háttere..
Szerintem 18 évesen még böven nem kellene összeköltözni senkivel, mert még igen fiatal vagy.
Másrészt a "lakhatáson kívül" csak töredéke a megélhetésnek, magyarul legfeljebb zsebpénzed van, jövedelmed nincs.
Ami még kérdés, mi az a családi háttér, ami ennyire zavarja a szüleidet? Mert nagy valószínüséggel jogos az ellenkezésük.
Nem vakít el a szerelem?
Nem lehet, hogy emiatt nem vagy képes józanul felfogni a szüleid ellenkezését? Ráértek összeköltözni, addig csak tartsátok a kapcsolatot. Apropó: mennyi ideje ismeritek egymást? Valóban ismeritek egymást? Elég, ha magadnak válaszolt, nem kell itt nyilvánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!