Én voltam pimasz az anyóssal?
Figyelt kérdés
Bocsi csak meg tanulom a nyelvet, remélem mindenki érteni fogja. Szóval Magyarországon élek barátnőmmel és volt nálunk anyós barátnőm anya. Van nekünk 2 macskánk akit szeretünk és a házban lakik velünk. Anyós látta macskát az ágyban és kidobta hogy szegény cica vagy 15 lábat repült de szerencsére lábra esett és nem lett neki baj. Mikor láttam mi csinál ideges lettem és hangosan mondtam neki hogy te mi a fene csinálsz macskámmal? Nem beszélek jól és mikor vagyok ideges és gyorsan kell mondani akkor hibázok és nem mondom jól hogy te vagy maga. Ezután ő volt sértve mert én kiabáltam neki és nem mondtam szépen hogy maga mit csinál hanem te. Azt mondta nekem hogy pimasz vagyok (akkor nem tudtam mit jelent később néztem szótárban) mert így beszélek vele és ő csak segíteni akart mert macskának van kint helye. Én országomban nem szokás másnak állatát kidobni vagy bántani és nekem sem tetszik ha bántják macskámat. Vagy itt Magyarországon nem szeretik cicákat?2022. szept. 8. 19:32
41/44 anonim válasza:
Anyósod nagyon rosszul viselkedett, Magyarországon sem szokás másvalaki állatát kidobni.
Jó volt a reakciód.
42/44 anonim válasza:
Nagyon jol irsz magyarul. Az anyos bolond, senki nem szereti, ha bantjak az allatat.
43/44 anonim válasza:
Anyós hogy hogy nem tudja, hogy a lànyàéknak vannak cicài ( benti)?
Az, hogy letegezted, upsz, megesik, főleg, hogy egy nem vàrt szituációban kellett rászólnod a tanult nyelven.
Különben ne te érezd rosszul magad.
Otthon begyàrkodjon :D!
Bàr macskàkat inkàbb sehol se dobàljon.
Te hàzad, te macskàd.
Ő sokkal illetlenebb volt,mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!