Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én voltam pimasz az anyóssal?

Én voltam pimasz az anyóssal?

Figyelt kérdés
Bocsi csak meg tanulom a nyelvet, remélem mindenki érteni fogja. Szóval Magyarországon élek barátnőmmel és volt nálunk anyós barátnőm anya. Van nekünk 2 macskánk akit szeretünk és a házban lakik velünk. Anyós látta macskát az ágyban és kidobta hogy szegény cica vagy 15 lábat repült de szerencsére lábra esett és nem lett neki baj. Mikor láttam mi csinál ideges lettem és hangosan mondtam neki hogy te mi a fene csinálsz macskámmal? Nem beszélek jól és mikor vagyok ideges és gyorsan kell mondani akkor hibázok és nem mondom jól hogy te vagy maga. Ezután ő volt sértve mert én kiabáltam neki és nem mondtam szépen hogy maga mit csinál hanem te. Azt mondta nekem hogy pimasz vagyok (akkor nem tudtam mit jelent később néztem szótárban) mert így beszélek vele és ő csak segíteni akart mert macskának van kint helye. Én országomban nem szokás másnak állatát kidobni vagy bántani és nekem sem tetszik ha bántják macskámat. Vagy itt Magyarországon nem szeretik cicákat?

2022. szept. 8. 19:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
77%

Úgy látom, szintet lépett a kamukérdésgyártás, és most már magát külföldinek kiadó törtmagyar is a palettára került.

Amúgy Portugáliában metrikus rendszer van, legközelebb, ha a macskád 15 lábat repül, azt az USA-ban tegye.

2022. szept. 8. 22:22
 22/44 anonim ***** válasza:
14%
Utolsó, de Amerikában nőtt fel. De az is lehet, hogy oda járt egyetemre. Vagy ott ismerkedett meg a magyar csajával, és az a láb ott ivódott bele, olyan veszettül. Persze az is lehet, hogy a portugál amorózó most szívódik fel
2022. szept. 8. 22:32
 23/44 A kérdező kommentje:
Pontosan, Floridaban éltem 6 évet és ott ismertem meg barátnőmet aki is vendégmunkás volt majd engem elküldtek államokból és jöttünk ide. Igaza van 21nek nálunk is meter van meg kg csak Floridaban azt szoktam meg hogy feet, gallon, ounce etc.
2022. szept. 8. 22:56
 24/44 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen hihető.
2022. szept. 8. 23:00
 25/44 anonim ***** válasza:
2%
Mé pontoztatok le, szépségeim, hát nem igazam lett? 😉
2022. szept. 8. 23:36
 26/44 anonim ***** válasza:
94%
Jaj te, hát anyóst az anyanyelvünkön szidunk, nem a sajátján!! Jobban is esik, el nem tudom képzelni, hogy bárkit is külföldiül küldjek el bárhová. Szigorúan magyarul, jól megcifrázva!
2022. szept. 9. 00:07
 27/44 anonim ***** válasza:
13%
Miért küldtek el Floridából, kié volt az a macska?
2022. szept. 9. 00:08
 28/44 A kérdező kommentje:

Nem hosszabbítottak munka vízumot és elküldtek államokból. Néhány éve nehezebb volt usaban külföldinek lenni és igazság hogy itt sem könnyű. A magyarok gyakran hiszik hogy vagyok cigány mert kicsit barnább a bőröm de nem vagyok fekete. Európai keresztény vagyok!

A macskát együtt kaptuk a barátnőmmel itt Magyarországon egy baráttól.

2022. szept. 9. 00:36
 29/44 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon jól tetted kedves kérdező, én a helyedben ki is hajítottam volna anyóspajtàst, nagy cicaimàdó vagyok...

Ha tehetitek, akkor lépjetek le Magyarországról...semmi jót nem tartogat senkinek. Én is Spanyolországba költöztem, és életem legjobb döntése volt☺️ Soha többet nem akarok visszamenni.

2022. szept. 9. 02:52
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja külön albérletbe vagy lakásotokban vagytok akkor az ti birodalmatok. Ha macska érkező asztalon alszik eszik az anyósnak semmi köze. Ne törődj vele ez egy rossz szokás a magyaroknak majd én jobban töröm mi a jó a gyerekeknél. Ha egy drágább szoba cica lenne én anyóst repíteném az emeletről. Pedig nálam nem lehet állat a lakásban. Nem tisztelte a magán területe. Lehet kicsit tiszteletlenül fogalmaztak nyelvi adotságból, de ő sem tisztelt téged. Majd megnyugszik.
2022. szept. 9. 05:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!