Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én voltam pimasz az anyóssal?

Én voltam pimasz az anyóssal?

Figyelt kérdés
Bocsi csak meg tanulom a nyelvet, remélem mindenki érteni fogja. Szóval Magyarországon élek barátnőmmel és volt nálunk anyós barátnőm anya. Van nekünk 2 macskánk akit szeretünk és a házban lakik velünk. Anyós látta macskát az ágyban és kidobta hogy szegény cica vagy 15 lábat repült de szerencsére lábra esett és nem lett neki baj. Mikor láttam mi csinál ideges lettem és hangosan mondtam neki hogy te mi a fene csinálsz macskámmal? Nem beszélek jól és mikor vagyok ideges és gyorsan kell mondani akkor hibázok és nem mondom jól hogy te vagy maga. Ezután ő volt sértve mert én kiabáltam neki és nem mondtam szépen hogy maga mit csinál hanem te. Azt mondta nekem hogy pimasz vagyok (akkor nem tudtam mit jelent később néztem szótárban) mert így beszélek vele és ő csak segíteni akart mert macskának van kint helye. Én országomban nem szokás másnak állatát kidobni vagy bántani és nekem sem tetszik ha bántják macskámat. Vagy itt Magyarországon nem szeretik cicákat?

2022. szept. 8. 19:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
76%

Nem voltál, pimasz, de NE kérj elnézést, mert utána becsicskulásnak veszi.

Kiálltál a macskádért, ez dicséretes, pont.

Egyébként meg tök jól beszélsz magyarul, sokaknak annak ellenére sem megy ennyire, hogy az anyanyelvük.

2022. szept. 9. 09:05
 32/44 anonim ***** válasza:
64%
Jaj de jó! Örülni neked, nemzettárs! Én is vagyok portugál, jönni Floridából Magyarországra, használ mértékegység láb, anyósom pimasz, macska lenni jóbarát.
2022. szept. 9. 09:08
 33/44 anonim ***** válasza:
90%
Utolsót miért pontozzátok le? Nyilván trollkodik, de aranyos és vicces, ahogy csinálja.
2022. szept. 9. 11:02
 34/44 anonim ***** válasza:
88%
Én spanyolul beszélek, de a portugálban az "o que acho?" elé nem kell az s fordított kérdőjel a mondat elejére?
2022. szept. 9. 12:38
 35/44 A kérdező kommentje:
O português não é como o espanhol, temos o ponto de interrogação clássico.
2022. szept. 9. 12:47
 36/44 anonim ***** válasza:
62%

Com isso, você conseguiu provar que nasceu português, não está mentindo. Acredito em ti, também sou português.

E as sogras húngaras são atrevidas.

2022. szept. 9. 12:55
 37/44 anonim ***** válasza:
27%
Most a portugál azzal flexel, hogy tud portugálul? Anyám, le a kalappal!
2022. szept. 9. 13:45
 38/44 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, te magyar vagy, hiába próbálsz erőszakkal kamu magyartalansággal írni...
2022. szept. 9. 14:55
 39/44 anonim ***** válasza:
81%
Ó, volt már ezer kérdésed, bár nyáron nem nagyon láttalak erre. Mindenhol azzal hakniztál, hogy most tanulod a nyelvet, de lebuktál.
2022. szept. 9. 14:57
 40/44 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem te nem vagy portugál.

Egy latin csaj, az anyóst úgy kitakarította volna a házából, hogy nyekken. :)

2022. szept. 21. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!