Megsértődött anyóssal hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Teljesen érdektelen felénk, ha keressük sincs mit mondania. Unokák nem érdeklik. Most jött el az a pont hogy elég volt nekem. Hozzá nem lehet menni és sose hív.2022. aug. 10. 10:46
3/25 anonim válasza:
Hagyd a francba, mit lelkizel ezen?
4/25 A kérdező kommentje:
Próbáltam volna az elején hogy jó viszony legyen, nem is volt gond de amikor jöttek a gyerekek onnantól teljesen érdektelen lett. Mindig csak kifogásokat keres miért nem jön vagy épp mi miért ne menjünk hozzá. Most eljött az a pillanat hogy tényleg feleseleges egymást keresni. Még a saját fiát se keresi. Havonta 1x beszélnek. Nekem ez annyira furcsa.
2022. aug. 10. 10:53
5/25 anonim válasza:
Ok nélkül nem viselkedik valaki így. Történt valami amitől megsértődhetett?
6/25 anonim válasza:
Nem lehet hogy féltékeny a gyerekre??amúgy ha nem hiányoztok hadjátok,úgy is keresni fog,csak most játsza a sértődőtett ne foglalkozz vele.
7/25 anonim válasza:
Ebből nem az jön le, hogy megsértődött, csak az, hogy érdektelen. Nem nagyon van mit kezdeni ezzel. Ha nem érdeklődik felőletek, hát ez van, ti se erőltessétek.
8/25 A kérdező kommentje:
Abban volt sértődés hogy megvettünk egy csomó mindent hozzá a gyerekeknek aztán mondtam hogy mosson el mindent és pakolja össze elmegyünk érte. Feleseleges hogy ott legyünk mert kinövik vagy éppen a nap süti szét a játékokat. Aztán nem esett neki jól.
2022. aug. 10. 11:01
9/25 A kérdező kommentje:
6os hogy érted hogy féltékeny a gyerekre?
2022. aug. 10. 11:02
10/25 anonim válasza:
#8 Mondjuk ez érthető, hogy nem esett jól neki. Miért ne lehetnének játékok a nagyinál is? Pláne még utasítgatod is, hogy mossa el, pakolja össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!