Normális ha a páromat zavarja ha beviszem anyumat melozni?
Havonta 7napot megy anyu melozni ejszaka,es ilyenkor beszoktam vinni kocsival (20p kb) oda-vissza osszesen
Nagyjabol 21:50kor szoktam vinni..(ilyenkor a parom mar az agyba van) es szova tette hogy neki ez igy nem felel meg hogy o aludna en meg anyut viszem be melozni(anikor meg haza erek felkell az amugyis rossz alvo elettartasam(
Ertem a problemajat.
Ezert nem viszem be anyut mar..bkval megy este
Deilyenkor rossz ,hogy en fekszem az agyba anyu meg varja a buszt.
Termeszetesen felajanlottam neki hogy menjen be a kocsimmal,jogsija van csak evek ota nem vezet(fel).
Mi a velemenyetek?
26/l
Nem irigyellek ilyen háklis p.icsa mellett, ne haragudj. Én is rossz alvó vagyok, de eszembe nem jutna a férjemet abban korlátozni, hogy mikor fekszik le. Ha ennyire rossz alvó, hogy felébred, és utána esetleg nem tud visszaaludni, akkor annak nem te vagy az oka, hanem másfajta stresszforrás van az életében, és attól rossz alvó, és máskor meg biztos más miatt ébred fel. Ezzel kellene kezdeni valamit.
Add fel azért a segítést, mert kihasznál anyukád/természetesnek vesz/neked fáradság , anyagilag nem fér bele, de semmiképp ne azért, mert a párod picsog, hogy felébred. Mi lesz a következő, ne forogj az ágyban? Kötelező vele együtt elfeküdni, mert ha később mászol be az ágyba, ugyanez lesz?
15-ös, lehet, hogy az anyósától?
Elég nagy stresszforrás lehet, ha úgy van, ahogyan 14-es válaszoló írta.
Tehát valójában nem az zavarja a párodat, hogy beviszed az anyukádat dolgozni, hanem, hogy pont akkor viszed, amikor már lefeküdne és mire hazaérsz mindig felébred? Nos, ha nehezen alszik vissza és korán kell kelnie, én megértem.
Nem mindenki jó alvó, nem mindenki alszik el gyorsan, van ilyen, ezért senkit nem kell orvoshoz küldeni. Ellenben anyukád felnőtt ember, miért nem képes bevezetni, ha egyszer neki is van jogsija, vagy felülni a BKV-ra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!