Én vagyok túl érzékeny?
Figyelt kérdés
Kisbabát vártam, sajnos elvetéltem. Erre anyósom azt mondta, hogy génhibásak vagyunk. Nagyon vigasztaló. Egészséges gyerekeink vannak, hogy mondhat ilyet?
Nagyon rosszul esett, nem elég nekem az én fájdalmam, még beszól.
2022. aug. 30. 14:17
1/16 anonim válasza:
Jó nagy tuskó, és tapintatlan. Ne is foglalkozz vele. Sajnos vannak ilyen stílusú, borzalmas emberek. Nagyon sajnálom, kívánom hogy minél hamarabb sikerüljön a baba. Ilyen nehéz helyzetben vigasztalni kellene a menyét, nem még belerúgni egyet.
2/16 anonim válasza:
Én erre kedvesen megjegyezném, hogy a ti génjeitek ugye a szülőktől öröklődnek, úgyhogy köszönjük
4/16 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen suttyó anyósod van. Remélem ezek után jelentősen ritkítjátok a kapcsolattartást a boszorkánnyal.
5/16 anonim válasza:
Mondani kellett volna neki: Hát igen, Pisti sajnos génhibás, de magától örökölte, anyuka, nem ő tehet róla.
Amúgy muszáj tartani a kapcsolatot egy ilyen véglénnyel? Férjed nem rakta helyre anyucit?
6/16 anonim válasza:
Nem vagy az.
Akkor beszélj vele újra, ha bocsánatot kért.
7/16 anonim válasza:
Dehogy vagy túl érzékeny.
Nekem valami olyan csúszott volna ki a számon, hogy Te meg rohadék vagy
8/16 anonim válasza:
Vele sem beszélnék többet a helyedben egy iylen beszólás után.
9/16 anonim válasza:
Szia.
Az én anyósom ugyanezt mondja, hogy nem szabadna szaporodnunk.
Letiltottam, és mondtam a ferjemnek, hogyha valaha is szóba mer állni az anyjával, beadom a válópert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!