Én vagyok túl érzékeny?
Figyelt kérdés
Kisbabát vártam, sajnos elvetéltem. Erre anyósom azt mondta, hogy génhibásak vagyunk. Nagyon vigasztaló. Egészséges gyerekeink vannak, hogy mondhat ilyet?
Nagyon rosszul esett, nem elég nekem az én fájdalmam, még beszól.
2022. aug. 30. 14:17
11/16 anonim válasza:
Nagyon nagy tapintatlanság volt tőle, és még hülye is, mert a vetélést nem csak a gének okozhatják.
12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul esett, de nem voltam olyan állapotban, hogy bármit is mondjak, még gondolkodni is nehezemre esett. A férjem nem volt ott.
Sok mindent megbocsájtottam már neki, de ezt nem fogom.
2022. aug. 30. 18:58
13/16 anonim válasza:
Nagyon aljas, rosszindulatú boszorkány az anyósod.
15/16 anonim válasza:
Sajnálom, hogy elveszítetted a kisbabát.
Anyósod a megnyilvánulása alapján egyrészt tudatlan, másrészt érzelmi fogyatékos.
16/16 anonim válasza:
Nagyon rosszul esett volna.
Foleg azert, mert az en kedves edesanyam is eloszeretettel mondogatja hogy genhibasak vagyunk/genhibas vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!