Mit tennének a helyemben? ( Hosszú történet! )
Mit tennék ? Megtettem, és leléptünk. Az anyám sem tudta elviselni a feleségemet, de máshogy alakult, mert meghalt a felségem. Azóta így jobb a viszonyunk, mert a kislányomat, vagyis az unokáját szereti. Hiába mondtam akkor, hogy legyen vége, nem hagyta abba és megsebezte magát, aztán feljelentette a rendőrségen a feleségemet.
Szedjed össze a cuccokat, ne hagyjad, hogy elfajuljon a dolog. Lehet a tied is mentális beteg. Nem kell megmondani hova mentek. Hajrá.
Részvétem a párod miatt!
Én a helyedben nem járnék ki a temetőbe. Beszélj apósoddal, szállj bele anyagilag a rendbentartásba, ilyesmi, hogy ne az legyen, hogy elhanyagolod. De gyászolni nem csak a sírnál lehet. Annak semmi értelme, hogy anyósod csak meggyalázza a megemlékezést. Gyújts otthon gyertyát, tarts virágot a képe mellett.
"Egy covidos beteget hogyan látogatott volna meg a kórházban?"
Haldoklóhoz be lehetett menni elbúcsúzni, úgy tudom.
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy miket híresztel. Gondolom nem tévedek, ha azt mondom vannak mentális problémái, hidd el a környezete is látja ezt, és nem vonnak le a mondandójából messzemenő következtetéseket, elég, ha elkerülöd, amilyen messzire csak lehet.
5-ös ötlete teljesen jó, én nem mondom, hogy ne menj ki, de nem kell, hogy ott mindig friss virág legyen, ültethetsz ki az évszaknak megfelelően pár tő virágot, plusz 1-2 kúszónövény, máris rendezett lesz, pár havonta elég kimenned. Úgyis a szívedben gyászolsz, nem a temetőben. Sajnálom, ami veletek történt!
Kitől jut vissza az információ hozzáad hogy ő pár órával később kidobálja a virágokat és hogy miket mond rólad? Legközelebb mondd meg neki, nem vagy rá kíváncsi, szegény mentális beteg.
A temetőbe máskor menj mint eddig.
"A temetőbe minden alkalommal amikor kimegyek a páromhoz, ő is akkor megy. Kidobálja w virágokat amiket viszek neki. Most is én voltam pénteken reggel korán. Ő pedig délután kiment, és minden virágot amit vittem kidobált."
Hetente többször is jársz a temetőbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!