Mégis miért veszi ezt (a leendő) anyósom személyes sértésnek? És miért viselkedik velem így?
20: ez komoly? És te, mint egy kis pincsi azt csináltad amit akart csak mert fenyegetett? Ha most nem álltok ki magatokért és hagyjátok hogy ilyen szinten beleszóljon az életetekbe, mi lesz később? Belegondoltál, hogy milyen lesz ha gyereketek lesz? Majd ő meghatározza mit és hogyan csinálj?
Elmondom, az én nagyanyám sem volt jobb. Mind anyósnak, mind nagyszülőnek pocsék volt. Anyukám eltűrte, mert azt gondolta kénytelen erre, nem mert lépni. Apám meg alkesz lett, úgyhogy őt nem izgatta a hlye anyja. Mit ne mondjak nem volt fényes gyerekkorom.
Az én anyósom még hlyébb, amit a férjem is tud- és nem is tűrte. Így hát 14 éve nem beszélünk vele. Az unokájára sem kíváncsi, mindig csak pénzzel akart anno lehúzni minket mert ő milyen szegény (ja, nem volt cigirevalója, dolgozni meg utált), néhányszor sikerült is neki, na meg szép kis adósságot varrni a nyakunkba- ezeket az invazív kapcsolatokat meg kell szüntetni, ha normális mederbe terelni nem tudjátok. Én ezt már megtanultam az élettől. Szóval a ti felelősségetek hogy alakítjátok ezt a kapcsolatot- meg kell értenie, hogy tisztelje a függetlenségeteket.
Abban igaza van, hogy ha nincs penz nagy lagzira, akkor nem erdemes nagy lagzit csinalni.
Es ha mar a gyerek is meglesz, nem ugyanolyan lesz az eskuvo
32es
1 pont azért várnak, hogy meg legyen rá a pénz.
2. Nem ugyan olyan, de nem lesz tőle rossz...
"Ja, és én a 7. hónapban leszek a pocaklakóval"
"Pocaklakó"... eww.. :S
Anyós dühös, mert nagyon szeretett volna esküvőt. 😔 Persze nyilván nem így kellett voolna kifejeznie a csalódottságát.
Kitoljátok 2-3 év múlva, azt meg lehet, meg se éli... Na meg most jön csak az igazi válság, ha eddig nem volt rá pénzetek, félő, hogy ezután méginkább nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!