Mégis miért veszi ezt (a leendő) anyósom személyes sértésnek? És miért viselkedik velem így?
Az anyósjelöltek sokszor hajlamosak megmondani, hogy hogy házasodjanak a fiatalok. Alapból. Pl. az én anyósom komolyan azt javasolta, hogy házasodjunk ott, ahol a férjem az első házasságát kötötte, és ő vegye fel ugyanazt az öltönyt. Nulla empátiával. (Hozzáteszem, hogy az első feleség miatt ment tönkre az a házasság, tehát nem csak felém kellett volna némi empátia, hanem a saját fia felé is.)
A te anyósjelölted bosszankodás helyett például felajánlhatott volna bármilyen segítséget, nem is feltétlenül csak anyagi természetűt. Lesz még problémád vele, az biztos. Elég bunkó stílusban beszélt veled, és mi az, hogy "használt asszonyt" kap szegény férjed a nászéjszakán, mert ő úgy gondolja, hogy eddigi kapcsolatotok során cölibátust tartottatok, vagy mi? Úgy hülyeség, amiket összehordott, ahogy van.
Anyósnak kéne egy kis empátia-
Eleve ott kezdődik, hogy a TI esküvőtökről van szó, neki azért annyira sok beleszólása nincsen, nyilván nem róla fog szólni ez a nap. Egyébként ne foglalkozz(atok) vele, vannak ilyen emberek, akiknek fejre is állhatsz, nem lesz jó úgy sem.
Gyerekvállalás nem egyenlő azzal, hogy nem lehet továbbra is szép és ápolt az anya, ezt nem tudom honnan szedi. És gyerkőccel is biztos jó lehet egy esküvő, kicsit másmilyen lenne, de a hangulat tuti meglenne:D
És egyébként előre is hatalmas gratula a nagy naphoz!<3
Miért is neked kellene ezt hallgatni anyóstól és eltűrni?
Bocsi, de hol az anyós fia, a férjed a sztoriban. Hagyta hogy téged szidjon az anyja 2 órán keresztül?
Már ne is haragudj, de ha a férjem anyja ilyet megengedne magának, az én férjem biztos nem beszélne vele többet. De előtte még jól össze veszne vele.
Anyósod sem semmi, de a férjed is szoknyát hord, te meg hagyod. Te vagy itt a legnagyobb bolond.
Egy ilyen után az én vőlegényem 2 perc után megmondta volna az anyjának, hogy akkor innentől kezdve ő már nem hivatalos. Nem értem, hogy hallgathattad ezt órákon keresztül.
Vőlegényed leállította az anyját, vagy mi történt végül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!