Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért lóg folyton a fia...

Miért lóg folyton a fia nyakán, amikor csak teheti?

Figyelt kérdés

Oké, tudom, sokadik anyósos kérdés. Viszont előre leszögezném, hogy semmi problémám az anyósommal (egy-két apróságon kívül, de olyan meg kinek nincs), szóval egyáltalán nem akarom őt bántani meg semmi ilyesmi, viszont felmerült bennem egy kicsit, hogy talán ez még sem annyira normális, amit csinál.

Szóval a lényeg, hogy most éppen építkezésben vagyunk férjemmel, így egyelőre a szüleinknél lakunk. Amikor anyóséknál vagyunk (több napig), olyankor anyós amikor csak teheti koslat a fia után, főleg, amikor én éppen nem vagyok ott (mármint otthon vagyok csak másik szobába vagy ilyesmi). Pl férjem kimegy egyedül a kertbe a kutyával játszani vagy bármi, már hallom hogy anyósom ugrik és szalad utána, fecseg neki folyamatosan, mintha csak azt várná, hogy mikor mehet oda hozzá, úgy, hogy én nem vagyok ott :D

Lehet, hogy csak beképzelem, de gyanúsan sokszor van ilyen, és felmerült bennem a kérdés, hogy vajon hogy lehet az, hogy mindig csak akkor lóg a fia nyakán, amikor én nem vagyok ott... lehet hogy zavarom őt? Pedig jól kijövünk, de nekem teljesen úgy néz ki, hogy nagyon élvezi azokat a helyzeteket amikor végre csak kettesben lehet a fiával :D

2022. aug. 2. 10:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Mielőtt végleg kirepül a fia (elköltöztök saját házba) tart egy kis tudatalatti erő demonstrációt. Elhívja mellőled? ezt jelenti: Na, anyukám, nézd csak meg, én vagyok a fontosabb neki, nem te, ugrik első szavamra.
2022. aug. 2. 12:04
 12/21 A kérdező kommentje:

Azért ez így elég kegyetlenül hangzik, remélem nem ilyesmi játszódik le a fejében.

2022. aug. 2. 12:08
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Jobb, hogy nem látsz bele, lehet sírva fakadnál...
2022. aug. 2. 12:10
 14/21 anonim ***** válasza:
94%
#12 Nem valószínű, hogy ilyesmi szóról szóra lejátszódik a fejében, inkább csak tudat alatt dolgozik ilyesmi. Szóval erős késztetést érez rá, hogy folyton leakassza a fiát a menyéről, és igen kellemes érzéssel tölti el, ha sikerül neki.
2022. aug. 2. 12:13
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Nem csak az anyósok ilyenek :D Nekem testvérem echte így viselkedik - anyánkkal szemben, illetve nálam is próbálkozik ezzel, de én azért eléggé le is pattintom.

Szörnyű anyós lenne belőle, ha nem volna meddő. Így csak a cicákat felügyeli, akik egyre nagyobb számban nyávognak a tornácán.

2022. aug. 2. 12:16
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
Döntsd már el, hogy az a bajod, amit a kérdésben írtál, hogy nélküled beszélget az anyjával a férjed, vagy az, hogy direkt belemászik abba, ha valamit közösen csináltok, amit meg a kommentben. Előbbi esetben szimplán féltékeny vagy, hogy ilyesmit egyáltalán számon tartasz, utóbbi esetben meg ő a hülye.
2022. aug. 2. 13:39
 17/21 A kérdező kommentje:

Amit a kérdésemben írtam, az nem kifejezetten zavar, amit kommentben, az viszont kicsit igen, de csak a kérdésem leírása után jutott eszembe, hogy igazából ez az ami jobban zavar. A kérdésemben amit írtam, az nem bánt igazán, ráadásul nem tartom számon, ahogy te fogalmaztál, egyszerűen csak egy idő után feltűnt, gyanús lett a sokadik alkalom után és agyaltam rajta, hogy vajon ez azért van-e mert nem kedvel engem vagy esetleg valami más van a dolog mögött.

2022. aug. 2. 13:54
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem kell tulgondolni.
2022. aug. 2. 16:29
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem gondolja túl, reálisan gondolja.
2022. aug. 2. 17:07
 20/21 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg tényleg azt akarja megmutatni mint 11 válaszoló írt. Vagy megbeszéléd ezt férjedel ,hogy ha együtt csináltok valamit akkor ha anyukája szól akkor ne ugorjon az első szóra hanem majd ha végeztek akkor mehet az anyjához.

Vagy anyosnak és férjed füle hallatára mond meg nyíltan hogy hagyon titeket békén ha látja hogy nem értek rá vele foglalkozni.

2022. aug. 3. 05:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!