Szeretném megkérdezi,hogy ti mit gondoltok erről és hogy
mi tèvő legyek ?
Figyelt kérdés
volt egy házasságom abból született egy kislány aki most 4 éves. Jelenlegi párommal a családja miatt úgy érzem nem fog működni nekünk. Az én országomból elmentem 3 hónapra hozzájuk xy országba hogy életet kezdjünk. A kislányomat otthon hagytam anyámmal, még én dolgoztam addig vigyázzott rá. Itt jöttek a problémák az anyóssal. A jelenlegi élettársam azt mondta van pénze életet kezdeni házat ki venni stb menjek és csináljuk . El is mentem de pénz nem volt mert a párom azt mondta az anyja elszedte tőle. Aztán az volt a baj hogy mi külön szeretnénk menni lakni, azt mondta nekem az anyós szégyelhetem magam milyen menyecske vagyok , más menyecske ragaszkodik az anyósához nem pedig megyen el tőle lakni. Én csak egy családra vágytam hogy legyen lakásunk és hogy èljünk boldogan a kislányommal és a párommal. Akármilyen lehetőséget meg fogtunk az anyós és a sógornő nagy cirkuszokat kreàlt és engem hibáztattak mindenért. Aztán ki dobott engem a házból. A földön csúszkált az anyós azt mondta soha nem hagyja a fiàval legyek, a fia nem fog engem el tartani, a kislányom nem az övé. Le átkoztak engem, le szidkozóttak, le kurváztak, a családomat le hordták akikkel még nem is találkoztak, nem ismerik egymást. A párom úgy döntött hogy vissza utazunk az én országomba és megpróbáljuk ott mert állítólag ő nemtudott fel egyenesedni az anyjàtól. Az utazás napjáig ment a cirkusz az anyós mindennap fújjta magáét a páromnak,hogy egy kutya nekem, annyit fog sírni mint a zápor eső. Hozzà teszem hogy olyan menyecske voltam aki fel kelt le ment hozzájuk mostam, főztem, takarítottam, nem mozdultam mellőlük nem hagytam őket magukra, és mai napig egy szóval sem sértettem meg őket !!! Miért érdemlem ezt ? A párom pedig nem bír el szakadni megalàz engem. Haza jöttünk én hozzám, itt pedig titokba a párom írt az apjának vegyen neki jegyet mert megyen vissza! Az apja azt mondta vesz neki jegyet de csak neki !!! Úgy érzem nem lesz jövőnk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!