Szeretném megkérdezi,hogy ti mit gondoltok erről és hogy mi tèvő legyek ?
"Az apja azt mondta vesz neki jegyet de csak neki !!!"
Én még löknék is egyet rajta!
Rád is érvényes, hogy amilyen rózsát szakítottál, azt szagold.
De ha büdös a rózsa (mindegy hogy a családja miatt vagy egyéb ok miatt) akkor dobd el!
Én életem szerelmével szakítottam 8 év után, mert a gyerekemhez nem úgy állt, ahogy kellett volna.
Soha nem bántotta egyetlen szóval sem, csak levegőnek nézte, még egy 3 napos kórházba sem tudtam úgy bemenni, hogy rábízhattam volna. Az én gyerekem 3 éves volt, amikor összejöttünk. Alapban féltékeny volt a gyerekemre, vagy mi a fene, mert mások gyerekeivel egész jól elvolt.
Nekem már ez sem fért bele és elbúcsúztam tőle.
Egy ilyen diliházba, mint amit leírtál eleve nem vinném a gyereket, rúgd ki ezt a barmot az őrült családjával együtt! Amikor 4 éve úgy döntöttél, hogy gyereket szülsz, akkor abban azt is vállaltad, hogy normális életet biztosítasz neki!
En most rogton osszepakolnam a cuccait es kitennem az ajto ele
Mond, hany eves a parod, hpgy meg egy jegyre sincs elegenfo felretett penze, de azert szeretne elkezdeni a nagybetus eketet???
Naivan belesetaltal egy tavkspcsolatba, abban remenykedtel, hogy kulfoldon kolbaszbol van a kerites es, hogy a gyerekednek is rogton lesz egy neveloapja..
Erdemes lett volna jo alaposan kitapogatni a terepet, mielott fejest neki ugrasz a dolgoknak. Mar mindegy! Tedd ki az utcara ezt az alakot es ne szanalmaskodj, hanem probalj a realitas talajan maradni es a jovore nezve uj terveket kovacsolni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!