Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nagy probelma hogy...

Miért nagy probelma hogy költözünk?

Figyelt kérdés

Itt lakunk anyósoméknál. A fia, (aki a férjem már) a közös gyerekünk és én. Mi újítjuk a házunk. Valószínű jövőre tudunk is költözni. De pár napja pozitív lett a terhességi tesztem. Ezért úgy döntöttünk a férjemmel hogy ideje lenne menni albérletbe. De az anyósomnak ez nem tetszik. 25 évesek vagyunk. Ez lenne a normális hogy mindenki külön lakik. Amúgy is romokban az anyosommal való kapcsolatom. Nyilván így nem lenne minden nap vele az unoka meg a következő sem és ez a baja (nyilván nem én). De ez szerintem akkor sem normális dolog. Elvégre nem költözünk olyan messzire. Az albérlet amit nézünk az is itt van helyben, az ő munkahelyétől 2 perc gyalog. De még ő van fellázadva hogy megyünk. Miért? Nem tudok erre mit mondani... ilyenkor támad hogy nem tudnék elvezetni egy háztartást. (Egyébként mosok főzök takarítok gyerek mellett.. ) meg pár napja volt egy olyan megjegyzése hogy "télen költözünk hozzátok vagy gyertek vissza mert a fűtés drága lesz minek 2 nagy házat fűteni " (melyik ház faggyon sz.rrá telenként.?)

Többször felvetettük már idő közben hogy megyünk albérletbe akkor jön az hogy elkezd sírni és a férjem megsajnálja.. vagy pedig a mártirkodás hogy "engem nem szeret senki mindenki itt akar hagyni" (családból volt egy pár ember aki letaposott miatta, hogy értsétek) de így hogy úton a kistesó így a férjemmel határozottan eldöntöttük hogy kész ennyi volt. Menni kell hisz így kicsi nekünk ez a ház . Na meg minek lakjunk anyuka nyakán.. de valami komoly lelki problémája lehet hogy szó szerint tiltja ezt . Bár már nem érdekli a férjemet sem és szerintem már o is belatja hogy az eddigi reakciói anyósnak nem volt épp jogos. És ilyenkor jön az hogy q hátam mögött mindennek elhord a családba (nagy a család a férjem részéről) és semmi olyat nem mond amit ő tesz vagy csinal amiért kedve sincs itt lenni az embernek csak rám mutogat ujjal "elvitte a fiam meg az onokám ez a r.hadék " szóhoz sem jutok néha..

2022. júl. 19. 14:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%
Az unokák miatt csinálja. Az ilyenek azt hiszik, hogy nekik született gyerekük, onnantól te már fölösleges vagy. Tudom nekem is ilyen anyós jutott. Azt hiszi, amit elrontott az ő gyerekeivel ( nem volt ideje rájuk, csak dolgozott es dolgozott ) azt most bepótolja.
2022. júl. 20. 07:04
 22/32 A kérdező kommentje:
21# nekem is ez az észre vételem. Azt hiszi neki szültem. Most már ott tartunk hogy köszönni sem köszön. Csak a gyereknek. Baj hogy ez zavar engem ?
2022. júl. 20. 09:18
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a saját érdekedben ne zavarjon, kezeld a helyén és költözzetek.
2022. júl. 20. 09:57
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem köszön? Nyugi az enyém se, simán levegőnek néz, amikor duzzog, majd utána képes panaszkodni a férjemnek, hogy én nem köszönök neki az udvaron. Siralmasan nevetséges.

Ne idegeskedj miatta, nem fog megváltozni.

2022. júl. 20. 12:42
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Párod mit szól ahhoz, hogy nem köszön neked a sárkány?

Egyébként, hagyd rá. Idővel már nem fog érdekelni, mit csinál a vén banya. Az a baj, hogy a párod megsajnálja. Ezt kéne megértenie, hogy az anyja kamuzik, érzelmileg zsarolja!

2022. júl. 20. 15:24
 26/32 anonim ***** válasza:
14%
Ugye most nem azt várod hogy azt mondjuk maradj ott az anyós nyakán? Valamiért nekem ez jön le a kérdésből.
2022. júl. 20. 16:07
 27/32 A kérdező kommentje:
Párom előtt olyan szent. Néha elgondolkozom rajta hogy hisz nekem egyáltalán ? Az a baj kicsit naiv a férjem. Ha anyós azt mondja neki hogy szeretem a menyem. O elhiszi . Nem néz a dolgok mögé. Múltkor vitatkoztunk miatta és kijott belőlem az hogy gyűlöl engem ezért és ezért. Akkor azt a választ kapom " na ne mond már múltkor is áradozott rólad mennyire szeret " .... sajnos az öregasszony úgy manipulálja hogy hihetetlen
2022. júl. 21. 13:56
 28/32 Szaszi98 ***** válasza:
100%

Sajnos anyuka szerelmes a saját fiánaba és O úgy gondolja hogy te egy felesleges 3. vagy. Amíg o el téged piszkálni fog

Azt csinálta az enyém is.Hal istennek alulról számolja az ibolyát már több mint egy eve

2022. júl. 22. 21:29
 29/32 anonim ***** válasza:
83%
Alulról szagolja az ibolyát*
2022. júl. 24. 22:41
 30/32 A kérdező kommentje:
Most már ott tartunk hogy szid a férjemnek .. próbál minket össze ugrasztani
2022. júl. 25. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!