A párom anyja megtudta hogy költözünk és tombol hogy oldjuk meg?
"Párom anyukája...eladta a házat és a pénzt szétosztotta a két fia közt."
Na ezt nem kellett volna.
Most nyugodtan élhetne a saját házában, és nem lenne kiszolgáltatva az aktuális menyjelölt napi hisztijének.
Én nem foglalkoztam volna anyukával addig, amíg le nem nyugszik és örülnék, hogy a párom mellettem áll.
Ha ez így folytatódik évek múlva is, nagyon egyszerű, a párom nélkülem megy anyuka-látogatóba.
Megértelek, hogy elhatároztad magad, hogy külön költözöl, hiszen eleve ellenségesen fogadott.
Természetes, hogy nem vonod be a vásárlási szándékodba. Ez nem is titkolózás, hiszen saját vagyonodból vásárolod, semmi köze hozzá.
A párod melletted áll, de nem fordul az anyja ellen.
Ez így tisztességes.
Az anyósjelölt nyilván nem tudta fenntartani egyedül a házát, aminek a fele volt csak az övé, hiszen az apai részt a gyerekek örökölték.
Félt egyedül, ezért a párodhoz költözött.
Kiderült, higy ő nem képes a fián kívül mással együttélni.
Viszont a fiábak van saját élete, amit nem ad fel. Ez így helyes. Ti már egy új család vagytok.
Majd megbékél.
Anyóssal együtt élni nem egészséges. Még jó anyóssal sem.
Tartsatok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!