Külön költözünk anyósomtól, mire számítsunk?
Megpróbál majd a nyakatokra járni és ellened fordítani a fiát. Ha a párod ezt engedi, akkor a kapcsolatotok halálra van ítélve. Ha nem, és helyreteszi az anyját akkor rendben lesztek, és talán anyuka is "megtanul viselkedni". Nálunk így lett, annyi különbséggel hogy én költöztem anyós nyakára és önszántamból le is léptem mikor rájöttem hogy nem kedvel, csak épp vittem a fiacskáját is amit nehezen tolerált.
Véleményem szerint egyébként a párodnak már régen beszélnie kellett volna az anyjával, hogy vagy visszavesz, vagy mehet ahova akar. Nem kellett volna hagyni hogy kitúrjon titeket a saját otthonotokból.
"Kié a ház?"
"A párom magához fogadta a saját házába az anyját."
(Az első mondat a kérdés alatt.)
Ezzel szemben a 23 éves fiának már van évek óta saját háza!:D Nem kicsit furcsa!:)
Hát, az én anyósom is pont ilyen, remélem nem túl közel néztetek házat a mostanihoz.
Biztos nem fog tetszeni a maminak hogy költöztök, mert onnantól minden az ő felelőssége, csak ne hogy rátok háruljon majd a számla ha nem tud esetleg fizetni valamit... bár nem ismerem, csak azért gondolom..
Mi három házra lakunk anyósomtól és megbántam, költözésünk után
kiderült hogy anyuci kicsi fiával vagyok együtt... és hát van hogy anyuka mellé áll, ha nincs igaza akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!