Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Engedjem anyósomekhoz a gyereket?

Engedjem anyósomekhoz a gyereket?

Figyelt kérdés
Sajnos én nyári szünetben nem tudom megoldani, hogy mindig otthon legyek, most 6 éves a lányom szóval egyedül sem hagyhatom. Nekem egyedül anyukám él és már ő is 78 éves, ő maga mondja, hogy egy egész napot nem bírna a gyerek után futkoraszni. Férjem szülei mindketten a 60as éveiket rúgják, friss nyugdíjasok, viszont folyamatosan ellenem nevelik a gyereket. A nevelési elveim mellett kitartok, semmi édesség, nasi, kivéve különleges alkalmakkor, vagy ha egészséges, persze ők meg tömik a sok cukros szarral, utána meg engem szid a gyerek, hogy miért nem ehet minden nap olyat. Arról nem is beszélve, hogy már látni rajta, hogy gömbölyödik. És ilyet más téren is eljátsszanak, persze nagy segítség, de inkább fizetek akkor babysittert aki be is tartja amit kérek. A férjem szerint viszont felesleges ilyesmire pénzt pazarolni és hogy nem árt a gyereknek az édesség.

2022. júl. 15. 16:53
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ahelyett, de te akarod eldönteni, hogy már pedig csak ezt meg csak azt eszik mert te azt akarod, inkább figyelembe vehetnéd, hogy a gyerkőc mit akar enni. Igaz még kicsi, de nem csecsemő, már most is el tudja dönteni, hogy mit enne szívesen és mi az amit csak azért eszik mert nincs más/mert azt kell ennie.
2022. júl. 16. 15:37
 42/43 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, a gyerekek nem szeretik a cukormentes étcsokit és az almacsipszet. Egyébként napi egy kindercsokitól nem lesz cukros a gyerek. Ennyi erőből gyümölcsöket se adj a gyereknek, mert a sok gyümölcs fruktózintoleranciát okozhat. Ha csak azért nem engeded a gyerekdet anyósodhoz, mert nem eritrittel ízesíti a teát és nem sajnál a gyerektől egy sor tejcsokit, vagy esetleg szénsavas üdítőt vesz a gyereknek, akkor veled komoly problémák vannak. Az év néhány napjában, amikor a lányod a nagyijával van, akkor had szóljon ez róluk.
2022. júl. 17. 11:04
 43/43 anonim ***** válasza:
87%

Az almachips, rizschipsz ugyanaz az üres kalória. Ha ennyire félted, ezt se add neki. A cukormentes csoki ugyanúgy egykutya. Tudom miről beszélek, mert én is gömbölyű gyerek voltam, utána ugyanilyen tini, de 14 éve tartosóan lefogytam. Remélem így is marad. Én ezeket sem eszem.

Viszont van egy 5 éves kislányom, akitől nem vonom meg a finomságokat, odafigyelek rá. Délelőtt kap itthon hétvégén teljes kiőrlésű kakaóscsigát vagy én sütök neki ilyen sütit. Szerintem amit csinálsz, azzal a gyerek lelkébe teszel kárt. Mozogjon többet. Simán lehet kalóriában ez több, mint gondolod, amiket adsz neki nassolni. A kislányom ő maga kéri az almát, sárgarépát. Szokott kapni sós pufit. Sokat mozog, de tudom, ha nem lesz már ennyi mozgás, akkor át kell gondolni az étrendjét, mert nem akarom, hogy úgy járjon, mint én.

2023. júl. 14. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!