Engedjem anyósomekhoz a gyereket?
Az almachips, rizschipsz ugyanaz az üres kalória. Ha ennyire félted, ezt se add neki. A cukormentes csoki ugyanúgy egykutya. Tudom miről beszélek, mert én is gömbölyű gyerek voltam, utána ugyanilyen tini, de 14 éve tartosóan lefogytam. Remélem így is marad. Én ezeket sem eszem.
Viszont van egy 5 éves kislányom, akitől nem vonom meg a finomságokat, odafigyelek rá. Délelőtt kap itthon hétvégén teljes kiőrlésű kakaóscsigát vagy én sütök neki ilyen sütit. Szerintem amit csinálsz, azzal a gyerek lelkébe teszel kárt. Mozogjon többet. Simán lehet kalóriában ez több, mint gondolod, amiket adsz neki nassolni. A kislányom ő maga kéri az almát, sárgarépát. Szokott kapni sós pufit. Sokat mozog, de tudom, ha nem lesz már ennyi mozgás, akkor át kell gondolni az étrendjét, mert nem akarom, hogy úgy járjon, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!