Tudnátok együtt élni úgy valakivel, hogy a leendő anyós és após ott él mellettetek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy örököltem egy házat, amivel egy gond van: a szüleim házával van egy telken. Tehát még csak nem is külön területen van a két ház. Én ezt a házat szeretném majd egyszer felújítani magamnak és a jövőbeni páromnak, de nem tudom, hogy így ide költözne valaki és akarna-e így is családot alapítani. Viszont másik házat venni csak nagyon nagy plusz kiadás lenne, valamennyire feleslegesen, hiszen itt a ház. Szüleimmel egyébként ki lehet jönni, van persze, hogy rossz napjuk van, de az mindenkinél előfordul én úgy gondolom. Nőket kérdezném elsősorban, Ti eltudnátok képzelni hogy így éltek valakivel vagy túl zavaró lenne a helyzet?2022. júl. 5. 13:01
41/47 anonim válasza:
14:16 - ezt bántalmazó kapcsolatnak hívják, teljesen jogos a felháborodásod. De látod, nem kellett hozzá közös telek, a nagyobb távolság ellenére is ott volt minden nap.
42/47 anonim válasza:
Nem laknék így. Volt kapcsolatomban így éltünk egy darabig. Borzalmas volt. Mondjuk ott anyósék is kibírhatatlanok. Kb kiteregetni nem tudtam normálisan, mert jött, és kifordítgatta az összes ruhát, mert ő úgy szokta...
Férjem apjával is éltem egy udvaron. Nem zavart sok vizet, jó a kapcsolat, mégis fellélegeztünk, mikor végre elköltöztünk.
Sőt, tulajdon szüleimmel sem laknék egy portán. Pedig jó a kapcsolatunk, de így jó, hogy külön vagyunk.
43/47 anonim válasza:
Nem azért éltek így, mert jó volt, hanem mert ezt hozta a kényszer. A megélhetési, életbenmaradási kényszer.
44/47 anonim válasza:
Lett volna lehetőségem rá, de nem vállaltam. A férjem szülei minden látogatáskor kedvesek, figyelmesek, viszonylag türelmesek a gyerekekkel, de megvannak a rigolyáik, ami együttélve tönkretenne mindent köztünk. Az udvart úgy kezelik, mint a birodalmukat, nem lehet akárhová lépni, nem lehetne egy db széket kitenni, a gyerekeknek a visongva fogócskázás is tilos. Hosszú a lista, mennyi mindenben lenne kötött az életünk az ő telkükön, jobb külön békében.
45/47 anonim válasza:
43: Igazad van, nem volt mindenkinek egyből saját háza, a földet leginkább csak örökölni lehetett, ezért maradt egyben a család. De azért ettől még nem ördögtől való a gondolat, az egyben lévő jó család erősebb.
46/47 anonim válasza:
Kérdező én éltem apósékkal egy telken vele együtt az egész familiával maga volt a pokol és a szenvedés
47/47 anonim válasza:
Tudok amúgy olyan családról hogy anyóssal együtt éltek plusz ott volt 2kicsi gyerek de az emeleten voltak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!