Ha együtt éltek vele, akkor anyósotok milyen szinten vesz részt a háztartási munkákban?
Nálunk van már három gyerkőc is, én még itthon vagyok velük.
Nem szeretném, ha kihasználva érezné magát, de azt sem, hogy feleslegesnek. Ti ezeket a munkákat hogyan osztottátok be?
Ő takaritja a fürdőszobát- ez annyira nem megy neki, de ragaszkodik hozzá, illetve vasalni szokott. Ezen kívül a saját szobáit takarítja és mániája a kert, ez kimondottan akkor, ha nagyon meleg vagy nagyon hideg van.
Ő lakik nálunk.
Nem vagytok túl, mert még mindig egymás nyakán éltek.
És csak halkan jegyzem, meg hogy ebből, amikor nőnek a gyerekek komoly gondok lesznek, mert anyóspajti pl pihenne a 16 éves meg áthívná a hacerokat vagy a pasiját.
1,4!
Először is minek szólsz bele, ha nem tudsz a kérdésre válaszolni? Másodszor pontosan hol látod, hogy a kérdező lakik anyósnál és nem fordítva? Harmadszor az én gyerekem 18, anyósom 74 és marhára nem zavarják egymást semmiben.
Köszönöm a válaszokat!
Azért élünk együtt, mert egyedül nem tudná fenntartani magát. A nyugdíja nem elég, hogy albérletet tartson fent és még enni is tudjon, esetleg a gyógyszereit kiváltsa. Annyi pénzünk nekünk sincs, hogy egy albérletet kifizessünk neki, a híd alá meg nem fogjuk engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!