Mit csináljak, hogy szeressen az anyósom?
*BEmutatott
Lany
No
Javitottam :D
Légy önmagad, és ha olyan természete, úgyis rühellni fog (tapasztalat) :D
Szóval kb mindegy, mert a másik, irántad érzett érzéseit nem tudod befolyásolni.
8as: Vagy talán az élethelyzet is más... nem kellene beleokoskodni, ha nem tudsz segíteni.
A kérdezonek: Add önmagad, persze legyél udvarias es tisztelettudó. Ha szerencséd van, akkor alapból jófejek és kedvelni fognak, de ez sajnos nem biztos. Én bárhogyan próbálkozom, nem tudok kijonni az anyósommal, pedig 5 éve vagyunk házasok a férjemmel.
Semmit. Add önmagad. Ha nem fog szeretni azt nem azért nem, mert szar alak vagy hanem mert vannak olyan anyósok, akiknek senki sem jó!
Én is így voltam évekig, aztán már odáig jutottam, hogy már neki kell nagyon pedaloznia azért, hogy én megszeressem!!!
De ez úgysem fog már menni, mert annyit alazott és bántott meg.
A párom szerint ő ilyen és fogadjam el, csak én nem ilyen családban nőttem fel ..
Ne legyen fontos, hogy szeressen! Úgy nem fog rosszul érinteni, ha mégsem kedvel annyira, amennyire te szeretnéd. Ne vedd a szívedre! 17 évesen nem is érdekelt még ez engem annyira. Persze azt akartam, hogy kedveljenek a szülők is... De később számított inkább, amikor tényleg tartós kapcsolatom lett. Össze is házasodtunk és anyósomék utálnak első perctől ahogy találkoztunk. Mert létezem. Mindent megtettem, hogy szeressenek! Nagy hiba volt, hogy úgy viselkedtem ahogy talán elfogadnak, azt mondtam amit hallani akartak, bólogattak, seggüket kinyaltam, pénzt adtam kölcsön... Semmi! Ők eldöntötték, hogy lábtörlőnek vagyok való és kész! Azóta is...
Ne akarj megfelelni! Nyilván legyél kedves, udvarias, de soha ne hagyd hogy a megfelelési kényszer eluralkodjon rajtad! Védd magad ha kell! Szóljál vissza! Ha nem szeretnék a saját gondolataiddal, úgysem fognak!
Azert mondom, mert látom később lehetnek még gondok ebből neked! Ne járj úgy mint én! Én is annyira akartam, hogy elfogadjanak! Nagyon nagyon akartam hogy szeressenek! Sokat szenvedtem tőlük. Gonoszak voltak hozzám és kihasználták a helyzetet meg hogy hagytam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!