Mit csináljak hogy engem is szeressenek a szüleim?
Figyelt kérdés
Mert jelenleg úgy érzem hogy a nővéremet jobban szeretik. Ő egy diplomás ember, míg nekem csak érettségim, és egy szakmám van. Mindig őt dicsérik, hogy ő milyen értelmes, okos, rám soha nem mondanak semmi jót. Mindig az ő véleményét kérik ki mindenben, az enyémre nem kíváncsiak. Sokszor érzem úgy hogy lenéznek, mert mindig gúnyolódnak rajtam, persze ők azt mondják csak viccelnek pl. lassú csiga stb.2016. aug. 1. 08:44
1/6 anonim válasza:
Semmit ne tegy. Hagyd a fenébe. akkor talan eszbe kapnak
2/6 Sansa LannisterStark válasza:
A főkérdés alapján azt hittem, gyerek vagy. Noshát, mivel felnőtt vagy, szerintem nem kéne már érzelmileg függnöd tőlük. A te életed, úgy éled, ahogy akarod/tudod. Hogy ők nem segítettek abban, hogy több legyél, az az ő szégyenük, te csak azt tetted amit a körülményeidből ki tudtál hozni.
Szerintem ideje elköltözni otthonról és élni a magad életét, szabadon. Egy ideig ne keresd a társaságukat, aztán majd meglátod, ők fognak keresni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!