Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim csak magukra költenek,...

Szüleim csak magukra költenek, és miattuk abba kell hagynom az atlétikát. Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Anyának itthon kettő hatalmas ruhás szerkénye van teli ruhák,emellett vagy 20 pár cipője van.2-3 hetente jár fodrászhoz,és havonta jár kozmetikushoz,manikűröshöz.

Apának Iphone-ja van,4 kondihoz meg erősítéshez való gépe,2 nagyon drága biciklije,és egy csúcskategóriás motorja.

Nekem szinte semmit sem vesznek az ételen kívül. Van egy 28 éves nőverem,az ő kinőtt,kinyúlt ruháit tudom hordani.Ő már nem itthon lakik,hanem Amerikában a barátjával,ezért nem is látom egy évben kettőnél többször.Karácsonykor el szoktak vinni Pestre a barátja szüleihez,és olyankor mindig szokott adni pénzt a tesóm,de abból már egy kannyi fillér sem maradt,mert abból fizettem az atlétika edzésem tagdíját,meg az osztálypénzt.Most,hogy elfogyott a pénzem,mondtam anyuéknak,hogy nem tudnák e egy-kettő havi tagdíjat kifizetni,később meg tudnám adni nekik,mert a szomszédban lévő kisfiúra szoktam néha vigyázni,és olyankor adnak egy kis pénzt a szomszédok,és majd valahogy összekaparnám nekik a pénzt,mire anyu zsigerből rávágta,hogy nem,fölösleges odajárnom,nincs pénzünk ilyenre,viszont elsejétől,akkor már nem járhatok edzeni,mert nincs kifizetve a tagdíj.Másnap egy nagy szatyornyi H&M-es ruhával jött haza,és büszkén mutogatta apának az új ruhákat. Télen nem lett volna csizmám,ha egyik osztálytársamnak az anyukája nem adott volna nekem.

Nem értem miért nem költenek rám szinte semmit,mikor a város legerősebb középiskolájába járok,nincs rám semmi panasz a suliban,tavaly kitűnő voltam,most 4,8 lett az átlagom,és atlétikában az A döntőben az utóbbi három évben benne voltam.

15/L

2016. júl. 28. 20:14
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ha valaki végigolvassa,és értelme választ ír!
2016. júl. 28. 20:17
 2/29 anonim ***** válasza:
32%
Szép mese.
2016. júl. 28. 20:17
 3/29 A kérdező kommentje:
*értelmes
2016. júl. 28. 20:18
 4/29 anonim ***** válasza:
89%
Es amikor haza jott a sok ruhaval miert nem kerdeztel ra, hogy akkor erre honnan van penz?
 5/29 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem az,jó is lenne!:(
 6/29 A kérdező kommentje:
Már megtapasztaltam,hogy ilyen helyzetben nem "állhat nekem feljebb",mert olyankor csak a veszekedés megy,hogy milyen elégedetlen vagyok,hogy nekem semmi se jó.
2016. júl. 28. 20:20
 7/29 anonim válasza:
47%
Hát ha én meg láttam volna hogy másnap vesz ruhákat magának én meg fogtam volna egy őngyujtot és fel gyujtom a ruhás szekrényeit
2016. júl. 28. 20:26
 8/29 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez tényleg igaz, akkor próbálj meg valahogy pénzt kérni a tesódtól (mondjuk átutalja a tagdíjat közvetlenül az edző/egyesület számlájára). Miután pedig betöltötted a 18-at, lépj le tőlük és vissza se nézz. Vállalj diákmelót, gyűjtsd a pénzt, hogy el tudj tőlük költözni, függetlenedni.

Ha kamu, akkor meg tudod mivel szórakozz...

2016. júl. 28. 20:30
 9/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszod!:)Megfogadom tanácsodat!És sajnos egyáltalán nem kamu!

2016. júl. 28. 20:35
 10/29 anonim ***** válasza:
74%
Lépj le tölük ha befejezed a gimit. Kérj a nővéredtől, lehet hogy tud nekem utalni vagy az egyesület számlájára.
2016. júl. 28. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!