Szüleim csak magukra költenek, és miattuk abba kell hagynom az atlétikát. Most hogyan tovább?
Anyának itthon kettő hatalmas ruhás szerkénye van teli ruhák,emellett vagy 20 pár cipője van.2-3 hetente jár fodrászhoz,és havonta jár kozmetikushoz,manikűröshöz.
Apának Iphone-ja van,4 kondihoz meg erősítéshez való gépe,2 nagyon drága biciklije,és egy csúcskategóriás motorja.
Nekem szinte semmit sem vesznek az ételen kívül. Van egy 28 éves nőverem,az ő kinőtt,kinyúlt ruháit tudom hordani.Ő már nem itthon lakik,hanem Amerikában a barátjával,ezért nem is látom egy évben kettőnél többször.Karácsonykor el szoktak vinni Pestre a barátja szüleihez,és olyankor mindig szokott adni pénzt a tesóm,de abból már egy kannyi fillér sem maradt,mert abból fizettem az atlétika edzésem tagdíját,meg az osztálypénzt.Most,hogy elfogyott a pénzem,mondtam anyuéknak,hogy nem tudnák e egy-kettő havi tagdíjat kifizetni,később meg tudnám adni nekik,mert a szomszédban lévő kisfiúra szoktam néha vigyázni,és olyankor adnak egy kis pénzt a szomszédok,és majd valahogy összekaparnám nekik a pénzt,mire anyu zsigerből rávágta,hogy nem,fölösleges odajárnom,nincs pénzünk ilyenre,viszont elsejétől,akkor már nem járhatok edzeni,mert nincs kifizetve a tagdíj.Másnap egy nagy szatyornyi H&M-es ruhával jött haza,és büszkén mutogatta apának az új ruhákat. Télen nem lett volna csizmám,ha egyik osztálytársamnak az anyukája nem adott volna nekem.
Nem értem miért nem költenek rám szinte semmit,mikor a város legerősebb középiskolájába járok,nincs rám semmi panasz a suliban,tavaly kitűnő voltam,most 4,8 lett az átlagom,és atlétikában az A döntőben az utóbbi három évben benne voltam.
15/L
Ha ez tényleg igaz, akkor próbálj meg valahogy pénzt kérni a tesódtól (mondjuk átutalja a tagdíjat közvetlenül az edző/egyesület számlájára). Miután pedig betöltötted a 18-at, lépj le tőlük és vissza se nézz. Vállalj diákmelót, gyűjtsd a pénzt, hogy el tudj tőlük költözni, függetlenedni.
Ha kamu, akkor meg tudod mivel szórakozz...
Köszönöm szépen válaszod!:)Megfogadom tanácsodat!És sajnos egyáltalán nem kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!