Tényleg sokat költenék magamra? Nagyigényű lennék?
Nem, de ezt te is tudod. Anyukád szerint viszont igen.
Esetleg vegyél neki is valamit. Végül is ha belegondolsz, rengeteget spórolsz azzal, hogy otthon tudsz élni. Albérletben százezrek mennének ki az ablakon.
Figyeld, mit szeretne és lepd meg vele. Ő örülne neki, te pedig még így is jobban jössz ki anyagilag. Win-win.
Nálam pontosan ez a helyzet. A szüleim nem kérnek tőlem semmit (persze, vásárolni szoktam, akár ételt, akár ruhát nekik, ha úgy gondolom, hogy tetszene nekik, alkalomadtán pedig számlákat is befizetek persze), sőt, örülnek, hogy viszonylag jó fizetésem van és meg tudok venni olyan dolgokat, amiket ők fiatalon nem tehettek meg. Egy éve vettem magamnak egy használt autót és egyenesen büszkék is voltak rám, hogy megspóroltam magamnak ennyi pénzt.
A kérdésedre válaszolva, szerintem teljesen korrekten viselkedsz, és az összeget sem tartom soknak, amit magadra költesz, ráadásul nem is felesleges hülyeségekre. Amíg nem csak magadra gondolsz, kihasználva, hogy a lakhatásod ingyen van, addig nincs semmi baj ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!