Hy! Nekem a szüleim jól álnak anyagilag és mindent meg kapok amit akarok kivéve a szeretetett. Nem értik h én arra vagyom h szeressenek de ők azt hiszik h a pénzel mindent meg lehett oldani?! Sgeítsetek!
#1-es addig örülj amíg nem fogod fel ezt a kérdést...
Kedves kérdező felhoztad már nekik ezt a dolgot és ha igen mi volt a reakciójuk?
Esetleg kérhetnél egy helyesírási szótárt, hogy a helyesírás is menjen, és a mondat tagolás is. :) ;)
Amúgy pedig ha a szüleidtől nem kapod meg a szeretetet, akkor érdemes igazi barátságokban keresni azt. Tudom furcsán hangzik, de van hogy az ember a barátaitól kapja meg azt az érzést, hogy végre igazán szeretik, tisztelik, és őket tekinti a családjának... :)
#2 kommentelő..
Igen fel kérdezték mit kérek karácsonyra és mondtam semmi dráda ajándékor csak több szeretetett és furán néztek rám és azt mondták h úgy is örülök a drága ajándéknak.. :'(
Sajnos több jómódú családban is előfordul ez, hogy a szülői gondoskodást, szeretet, együtt eltöltött tartalmas időt pénzzel próbálják megvásárolni a gyereknél a szülők.
Miért nem ülsz le velük, és mondod el nekik, hogy neked mi nem jó, mit szeretnél másképpen. Sokat dolgoznak, nem jut rád idő? Vagy ha együtt vagytok sem figyelnek rád, nem értenek meg, nem beszélgetnek veled? Mit hiányolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!