Dominika67 kérdése:
Hy! Nekem a szüleim jól álnak anyagilag és mindent meg kapok amit akarok kivéve a szeretetett. Nem értik h én arra vagyom h szeressenek de ők azt hiszik h a pénzel mindent meg lehett oldani?! Sgeítsetek!
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 13:44
11/26 A kérdező kommentje:
Hiányolom azt h megöleljenek h arcon pusziljanak..hogy kedvesen beszéljenk velem..azt h ne a pénzel akarják ezt be pótolni..másik osztálytársam nyavajog h mindiv arcon puszilják nekem már az is nagy öröm ha apumat láthatom minden nap..
2014. nov. 25. 13:55
12/26 A kérdező kommentje:
Tudod igen mivel tönkre vagyok idegileg bele vagyok fásúlva.. léci ne. küldj ien negatív komikat mert így is szar állapktba vagyok köszii
2014. nov. 25. 13:56
14/26 Andizsuzsi válasza:
A pasid sem tud megvigasztalni?
15/26 anonim válasza:
Ez a kislany mentalisan beteg, orvosi segitsegre lenne szuksege.
16/26 A kérdező kommentje:
A pasim az azzal zsarol h szakit..
Sohol nem kapok szeretetet max a baratnomtol de akk se mindig..
Iskolaba sokszor csufolnak a szaraz borom miatt sokan elitelnek a vagdosas miat es a tanarok altalaba lebunkozna nem torodik senki velem..
2014. nov. 25. 15:17
17/26 anonim válasza:
akkor szakíts a pasiddal...és keress egy normálisat!!! olyan aki szeret, tisztel és megbecsül...
18/26 A kérdező kommentje:
Nem szakitok vele mert o is igy not fel a..a szulei el valtak es o is ugyan ebben a helyzetben volt..csak nem akar rola nagyon beszelni es en sem akarok neki fel hozni..
Es sokszor olel meg mikor szomoru vagyok..
Altalaba fel tud viditani de ha vagdosast hall akk avval ki lehet akasztani :/
2014. nov. 25. 15:23
19/26 anonim válasza:
Kérj karácsonyra egy kutyát, azt lehet ölelgetni és viszont szeret.
20/26 A kérdező kommentje:
Van harom de ki tiltottak a hazbol mindegyiket es be zartak oket meg az udvarra se engedik ki csak este..
2014. nov. 25. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!