Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hy! Nekem a szüleim jól álnak...

Dominika67 kérdése:

Hy! Nekem a szüleim jól álnak anyagilag és mindent meg kapok amit akarok kivéve a szeretetett. Nem értik h én arra vagyom h szeressenek de ők azt hiszik h a pénzel mindent meg lehett oldani?! Sgeítsetek!

Figyelt kérdés

2014. nov. 25. 13:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt . Én apummal éltem csak . Aránylag jól keres. De bármi problémám van nem érdekelte . Még az sem ha megütött a barátom stb . Inkább pénzt adott , hogy fogjam be és menjek valamerre. Azóta diákmunkát vállaltam és elköltöztem otthonról. És nem érdekelte nagyon az sem . Én főztem , mostam ,takarítottam otthon . Ennyire szeretett... 18/L
2014. nov. 26. 21:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? A szuleid valoszinuleg nem szandekosan csinaljak ezt, es biztos vagyok benne, hogy szeretnek teged. Csak nagyon rosszul fejezik ki a szeretetuket. Lehet, hogy szegeny gyermekkoruk volt, es egesz eletukben azert dolgoztak, hogy ez a szegenyseg ne legyen tobbe. Hogy a gyerekuk megkaphasson mindent amire szuksege van. Csak eppen elfelejtik, hogy neked nem az a fontos, ami nekik. Nem lehet, hogy sok a munkajuk es elfaradnak, idegesek, nem marad idejuk rad? Ez nagyon szomoru. Nagyon eros emberke vagy, es tutira nincs szukseged ra, hogy vagdosd magad. Szeretetre melto vagy, es bizony en odaallnek a szuleim ele, egyszer egy nyugodt pillanatukban, amikor raernek, es elmondanam nekik mi bant. Esetleg felkereshetsz egy gyermekpszichologust, ha beszelgetnel a vagdosasrol, ok tudnak segiteni neked ebben.
2014. nov. 26. 21:43
 23/26 A kérdező kommentje:
Koszonoma a valasozkat am 14 eves laby vagyok..apuhrk lehet szeretnek de tudod aki idiotanak nezi a lannyat es erosen kifejezve mutagja ki...egy szoval nem erdeklik h mi van velem haza jovok es anyit nem merdez anyu ehes vagy vagy annyit nem mond h mennel enni..semmit allanfoan a ganulassal basztatnak meg minden soba nem veszik eszre magukat es navyon utalok itt elni szeretnek egy uj eletett kezdeni .. :(
2014. nov. 27. 15:08
 24/26 anonim ***** válasza:
A tanulassal azert piszkalnak, mert azt akarjak, hogy jol tanulj, hogy legyen jovod. Nem nagy ugy, hazaersz, gyorsan atnezed a leckedet, bepakolod a taskadat, utana nyugodtabban foglalkozhatsz mas dolgokkal, nem kell azon aggodni, hogy masnap felszolit a tanar es nem tudod a tananyagot. Ha problemaid vannak a tanulassal, nem ertessz valamit, akkor meg mondd el oszinten a szuleidnek. Ne mindig csak azt varjak hogy te egyedul tanulj, hanem segitsenek is benne. Segitsenek uj tanulasi modszert kialakitani, mert lehet, hogy te sem tudod hogy neked hogy konnyebb tanulni. Azt mondtad a penzzel nincs gondjuk. Akkor kerheted, hogy fizessenek egy magantanart aki segit. Peldaul a helyesirasod tenyleg szornyu, lehet hogy gondjaid vannak az irassal? Olvasassal hogy allsz? En peldaul ha sok szoveg van elottem, osszefolynak a betuk (diszlexias vagyok), de kiskoromtol kulon foglalkoztak velem, ami nagyon sokat segitett. Tudom, hogy a kamaszkor nem egyszeru, es nem az a kor, amikor az ember szeret tanulni, de ez olyan amit muszaj. Probalj meg kevesebbet dacolni a szuleiddel, vegulis szereted oket, es szepen beszelni veluk nem kerul semmibe. Ha hazaersz a sulibol es faradt vagy, mondd meg, hogy faradt vagy, nehez napod volt, picit pihensz, aztan megirod a lecked. Aztan tenyleg ird meg. Tudni fogjak, hogy bizhatnak benned, es beken fognak hagyni amikor arra van szukseged, mert tudni fogjak, hogy utana tenyleg tanulsz.
2014. nov. 27. 20:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Uj eletet, sajat eletet minden kamasz szertne, csak ahhoz meg erned kell. Addig, amig nem tudod magad fonntartani, addig sajnos a szuleiddel kell elned. Ami persze biztos nem egyszeru, de hidd el magadra fozni, takaritani, mosni, mellette dolgozni, beosztani a penzt, az is nehez, es nem marad idod semmire, annyira sem mint iskola utan. Igaz, hogy majd sok dontest hozhatsz, de egyaltalan nem csinalhatsz azt amit akarsz. En mindig azt hittem, hogyha nagy leszek azt csinalok vegre amit akarok. Nagy lettem, de nem csinalhatok amit akarok. Es ahhoz is, hogy ezt az onallosagot elerd, ahhoz bizony elobb tanulni kell, mert kulomben nem lesz munkad es orokre a szuleiddel kell majd elned, es azt csinalni amit ok mondanak...
2014. nov. 27. 20:34
 26/26 A kérdező kommentje:
Tudom h ez nem egyszeru..mindenki baszogal a szuleim pedig raknak ra egy lapattal..nekem nagyon szaraz borom van alitolag orokolte es ez altal is nagyon csufolnak eggyesek..hala istennek ez kezd be fejezodni..azon kivul a szuleim nem is tudjak h verekedtem mivel az en gyenge pontom apu ez apumat szidtak en meg behuztam eggyet remelem nem tudjak meg...mindig szegyent hozok rajuk..maskulomben van egy visszatero almom ami nem hagy nyugodni mindig mikor apu el utazik papirmunkak miat akk mindig elo jon ez az alom es egyszeruen nem hagy nyugodni az ideg meg ol. ..f
2014. nov. 28. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!