Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy a lányom...

Mit csináljak hogy a lányom engem is szeressen?

Figyelt kérdés

Imádja az apját pedig itthon sincs ..én foglalkozok vele mindig....tanulás, közös főzés..

Úgy érzem az apját jobban szereti mindig rajta csüng

2021. aug. 10. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ha az apja kevesebbet van otthon örül a gyereked , hogy látja .

A másik szeretetét és figyelmét nem elvárni kell hanem kiérdemelni.

Nyilván szeret ő téged is, de ha minden nap te vagy vele nem fog látványosan a nyakadba ugrani mennyire szeret , pláne ha a nehezebb részek is rád maradnak , nem hálás feladat .

2021. aug. 10. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ezért csüng az apján, mert alig van otthon, így mikor ott van rádobja a "szeretetbombát"

Te vagy neki a biztonság, az apja pedig a szórakozás

És ez teljesen rendben van így. Téged is szeret biztosan... SŐT. Csak te mindig ott vagy, te rá figyelsz, így "elosztja" a szeretetet:)

2021. aug. 10. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Anyaként értelmesebb is lehetnél
2021. aug. 10. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Pont azért örömködik neki mert nincs otthon. Ráadásul te vagy az aki elvárásokat támaszt (meg kell csinálni a leckét, egyebek) Apuci meg a jó fej, aki gondolom játszik vele mikor otthon van. Csak hogy tudd, sok hapsi tudatosan nyomja a nőre a nemszeretem dolgokat, és játssza a jófej laza aput.
2021. aug. 10. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még kutyánál is meg lehet figyelni, pedig azok aztán alapjában véve mindenkinek örülnek a családban. Kb nonstop én vagyok a kutyával, elugrok 1 órára kb még a farkát se mozdítja ha hazaérek. De 1 nap után mint a helikopter, majdnem felszáll.

A többi válasz pedig teljesen korrekt és helyénvaló.

2021. aug. 10. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ennyi leírásra nem sok mindent elhet javasolni.
2021. aug. 11. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!