Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lehet a céljuk?

Mi lehet a céljuk?

Figyelt kérdés

Anyós após és sógor állandóan csúnyán beszélnek velem. És ha megválaszolok akkor.. "mi nem is mondtunk semmi rosszat neked te hülye vagy eskü "

Ha én mondok olyat ezekre ami sértő lehet nekik "hogy beszélsz te velem" ... szerintem sosem.fogadtak el. De mások előtt nagyon rendesek és szépen beszélnek velem. Gondolom hogy senki ne tudja azt mondani hogy ez igaz. A férjem általában kihagyják ebből és akkor csinaljak ezt ha nincs ott. Így gyakran kapom tőle azt "milyen érdekes meg sosem hallottam, láttam őket úgy viselkedni ahogy te mondod" ..

Bármit teszek sosem leszek jó. De azért a külvilág felé megy a "tökéletes család" képmutatása

2022. ápr. 23. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek mesz a közelükbe?
2022. ápr. 23. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre van egy pofon egyszerű megoldás: Ne menj oda.
2022. ápr. 23. 12:19
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ezért nem kell beházasodni cigányok közé.

De ha már ott vagy, vedd fel telefonnal, és mutasd meg a férjednek.

2022. ápr. 23. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Én ott hagynám az egész bagázst. Kinek kellene ilyen férj? Vedd fel,és mondd meg a férjednek,hogy vagy leáll8tja őket,vagy beadod a válópert.
2022. ápr. 23. 12:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Van egy közös gyerkőc így nehéz válni .. de neki se jó hogy azt lassa hogy a szülei állandóan veszekednek
2022. ápr. 23. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem kellene ismerkedni gyerekcsinalas előtt?
2022. ápr. 23. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Én úgy gondolom hogy semmi keresnivalóm nem lenne ott ahol nem szeretnek. A kapcsolat sem működne így, így szakítanék és otthagynám őket a francba. Én ezt nem viselném el.
2022. ápr. 23. 14:00
 8/10 A kérdező kommentje:

"Gyerekcsinálás" előtt minden rendben volt...

Nehezen bírom.. nem tudom mitévő egyek.

2022. ápr. 23. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Hát most már mindegy.... tűrjed.
2022. ápr. 23. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Anyósékat akkor is elhet kerülni.
2022. ápr. 23. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!