Én vagyok a rossz hogy rászóltam az anyósra, hogy az ételmaradékot ne a WC-be dobja mindig?
Én nem tudom milyen családba kerültem, mert vannak szokások.
Nála azt csinál amit akar nem éredkel.
De mikor eljöttek legutóbb ebédelni a levesmaradékot, a túróstésztát stb a wc-be gyors elviszi és ott húzza le.
Nagyon idegesítő. Elcsöpögteti a szőnyegen..
Vagyis náluk ilyen automatikus szokás hogy minden a wc-be. teljesen természetesen visz oda bele mindent süti akármi
Megkértem, hogy ez volt az utolsó és egyből ment árulkodni.
Na igen, pláne ha a szőnyegre se vigyáz, jogos a kiakadas.
Most akkor vagy kérdezze meg, hogy segítsen-e leszedni az asztalt, de ez hogy egyedül a saját tányérjával szaladgál a WC-re elég fura.
Abszrúrd dolog az étkezésre szánt edényeket eszközöket egy illemhelyiségbe vinni és ott kapargatni, öntögetni. Egyszerűen nem oda való.
Beviszi, jó esetben felhajtja az ülőkét megfogja utána az edényt amit nyilván elmosogat stb de akkor is. És még ha tiszta is a az wc látszólag lehet kakis baktériumos..
Akkor ennyi erővel a konyhai szemetesbe is kakilhatok mert panel? Ja az már nem ugyanaz.
Nem gáz ez.
Ismerősöm így dugította el a wc-jüket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!