Én vagyok a rossz hogy rászóltam az anyósra, hogy az ételmaradékot ne a WC-be dobja mindig?
Én nem tudom milyen családba kerültem, mert vannak szokások.
Nála azt csinál amit akar nem éredkel.
De mikor eljöttek legutóbb ebédelni a levesmaradékot, a túróstésztát stb a wc-be gyors elviszi és ott húzza le.
Nagyon idegesítő. Elcsöpögteti a szőnyegen..
Vagyis náluk ilyen automatikus szokás hogy minden a wc-be. teljesen természetesen visz oda bele mindent süti akármi
Megkértem, hogy ez volt az utolsó és egyből ment árulkodni.
"NINCS rá felkészülve egyetlen szennyvíztisztó telep sem, hogy kajamaradékot feldolgozzanak, szűrjenek, stb."
Tévedsz, a darabos szennyvizet a legkönnyebb szűrni, nem mellesleg a végbélsár is elég nagy darab tud lenni időnként!
Az viszont igaz, hogy az olaj a legnagyobb környezetszennyező!
Mi a komposztaloba dobunk mindent, kivevel az etolajat, azt kulon uvegekbe mennek, aztan leadjuk.
Nagyon nincs rendjen es a kornyezet szempontjabol sem okes a wcbe dobalni mindent.
Jah es aztan lesz egy jo kis dugulas is!
Az elso #1 nagyon primitiv!
Kerdezo, helyesen cselekedtel!
10-es, te marha nagy okos.
Igen, csak akkor már a sűrűje nem a klotyóban landol, hanem a szemetesben (ha átszűri az ember).
Egy sima folyadékkal, ami leves, nyilván nem fog végigbalettozni a házon, hogy elvigye a klotyóba. Annyi, mintha egy pohár üdítő menne a mosogatóba.
"Egy sima folyadékkal, ami leves, nyilván nem fog végigbalettozni a házon, hogy elvigye a klotyóba"
Nálunk speciel a klotyó közelebb van mint a konyha, így építették a panelt.
#30, Nálunk speciel a klotyó közelebb van mint a konyha, így építették a panelt.
Akkor tulajdonképpen kajálhatnál a klotyóban is...Egyszerűbb lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!